Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αμφίβολος με Ντόρτμουντ ο Ρονάλντο

Αμφίβολος με Ντόρτμουντ ο Ρονάλντο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/4/2014 21:55
Μόνο σίγουρη δεν θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο αυριανό παιχνίδι της Ρεάλ με τη Ντόρτμουντ στο Βεστφάλεν, καθώς ο Πορτογάλος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του.

Με την Ρεάλ να χρειάζεται απλώς να υπερασπιστεί το 3-0 του πρώτου αγώνα στη Μαδρίτη για να πάρει την πρόκριση στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ εις βάρος της Ντόρτμουντ, ο Κάρλο Αντσελότι είναι αρκετά πιθανό να μην ρισκάρει με τη συμμετοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο αυριανό παιχνίδι των δύο ομάδων στην Γερμανία, παρότι δήλωσε πως είναι αισιόδοξος για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή.

Ο Πορτογάλος άσος ταλαιπωρείται ακόμα από πρόβλημα τραυματισμού το οποίο δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί απέναντι στην Σοσιεδάδ το Σάββατο, με τον Ιταλό τεχνικό να δηλώνει πως θα παίξει μόνο αν νιώθει 100% έτοιμος:

«Είμαστε αισιόδοξοι πως θα μπορέσει να παίξει, όμως δεν θα ρισκάρουμε με τη συμμετοχή του. Ο Κριστιάνο θέλει να παίζει συνέχεια, και φυσικά θέλω να παίξει. Όμως είναι επαγγελματίας και γνωρίζει πότε δεν μπορεί».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.