Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μ. Μπερλουσκόνι: «Αβάσιμοι οι ισχυρισμοί για τον υποψήφιο αγοραστή»

Μ. Μπερλουσκόνι: «Αβάσιμοι οι ισχυρισμοί για τον υποψήφιο αγοραστή»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/4/2014 21:42
Το δημοσίευμα της ισπανικής «As» πως ο επιχειρηματίας Πέτερ Λιμ έχει έρθει σε επαφές με τη Μίλαν προκειμένου να αποκτήσει το 51% των μετοχών του συλλόγου έναντι 300 εκατ. ευρώ διέψευσε η Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι, η οποία ξεκαθάρισε πως με το συγκεκριμένο ποσό μπορεί κανείς να αποκτήσει μόνο το 30% των μετοχών των «ροσονέρι»!

Σημερινό δημοσίευμα της «As» αναφέρει πως ο Πέτερ Λιμ, «κροίσος» από τη Σιγκαπούρη συναντήθηκε με τον Αντριάνο Γκαλιάνι, αποκαλύπτοντας του την επιθυμία του να αποκτήσει το 51% των μετοχών της Μίλαν έναντι του ποσού των 300 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, η κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Μπάρμπαρα που έχει καθήκοντα συν-διευθύνουσας συμβούλου του συλλόγου, διέψευσε τα όσα γράφονται, ξεκαθαρίζοντας πως το ποσό των 300 εκατ. ευρώ αναλογεί μόνο στο 30% των μετοχών των «ροσονέρι»:

«Αυτοί οι ισχυρισμοί είναι αβάσιμοι. Σε γενικές γραμμές, ανεξάρτητα από τις ιστορίες που γράφονται, τα στοιχεία που αναφέρονται δεν συνάδουν με την πραγματική αξία του συλλόγου. Το ποσό των 300 εκατ. ευρώ αναλογεί μόνο στο 30% των μετοχών της Μίλαν και σίγουρα όχι στο 51%».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.