Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αστρονομική πρόταση για την αγορά της Μίλαν

Αστρονομική πρόταση για την αγορά της Μίλαν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/4/2014 18:02
Το ποσό-«μαμούθ» των 300 εκατ. ευρώ για την αγορά του 51% των μετοχών της Μίλαν προτίθεται να προσφέρει ο Πέτερ Λιμ, επιχειρηματίας από την Σιγκαπούρη σύμφωνα με την «AS»!

Το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Μίλαν στοχεύει ο Πέτερ Λιμ, «κροίσος» από τη Σιγκαπούρη ο οποίος στο παρελθόν είχε κάνει απόπειρες να πάρει την Λίβερπουλ και την Βαλένθια και φέρεται να προσφέρει το αστρονομικό ποσό των 300 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει το 51% των μετοχών του ιταλικού συλλόγου.

Την είδηση αποκαλύπτει η ισπανική «AS» η οποία αναφέρει πως ο 60χρονος επιχειρηματίας συναντήθηκε με τον Αντριάνο Γκαλιάνι, την προηγούμενη εβδομάδα για να συζητήσουν μια ενδεχόμενη επένδυση, ενώ φέρεται οι δύο άνδρες να ανανέωσαν το ραντεβού τους προκειμένου να έρθουν σε συμφωνία.

Παρόλα αυτά, όπως υποστηρίζει το ισπανικό δημοσίευμα, οι «ροσονέρι» είναι ανοιχτοί σε ξένους επενδυτές, αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν πάνω από το 30% των μετοχών.

Να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση ή επίσημη τοποθέτηση από τους ανθρώπους του συλλόγου, ενώ ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχε δηλώσει πριν έναν μήνα πως δεν είναι διατεθειμένος να πουλήσει τη Μίλαν

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.