Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρανιέρι: «Θα προλάβει το Μουντιάλ ο Φαλκάο»

Ρανιέρι: «Θα προλάβει το Μουντιάλ ο Φαλκάο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/4/2014 14:29
Πεπεισμένος πως ο Ρανταμέλ Φαλκάο θα ξεπεράσει τον τραυματισμό του και θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο Μουντιάλ της Βραζιλίας εξέφρασε ο προπονητής του στη Μονακό, Κλαούντιο Ρανιέρι.

Ο Ιταλός τεχνικός ο οποίος χρησιμοποίησε βασικό τον Ρανταμέλ Φαλκάο στον αγώνα του Κυπέλλου της Μονακό με τη Σασελέ (ομάδα τέταρτης κατηγορίας) τον Ιανουάριο με αποτέλεσμα αυτός να υποστεί ρήξη χιαστών, εξέφρασε την πεποίθηση του πως ο Κολομβιανός επιθετικός θα προλάβει το Μουντιάλ της Βραζιλίας:

«Ο Φαλκάο είναι εκπληκτικός. Πλέον μπορεί να τρέχει και η αποθεραπεία του πηγαίνει εξαιρετικά. Πιστεύω πως θα είναι έτοιμος για να αγωνιστεί με τη Κολομβία στο Μουντιάλ, αλλά δυστυχώς δεν θα προλάβει τα τελευταία παιχνίδια της Μονακό» δήλωσε στο «Canal Plus» ο Ρανιέρι.

Μάλιστα ο ίδιος σχολίασε και τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από τη Μονακό, με τον ίδιο να δηλώνει χαρούμενος στην ομάδα του Πριγκιπάτου:

«Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν φήμες στο ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος εδώ. Ο πρόεδρος είναι ευχαριστημένος με τη δουλειά μου και θα είμαι εδώ και τη νέα σεζόν».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.