Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ξανά συμπαίκτες Ανελκά και Ροναλντίνιο!

Ξανά συμπαίκτες Ανελκά και Ροναλντίνιο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/4/2014 19:08
Στην Βραζιλία με τη φανέλα της Ατλέτικο Μινέιρο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νικολά Ανελκά, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή ο πρόεδρος του συλλόγου, Αλεσάντρε Καλίλ.

Συμπαίκτης με τον Ροναλντίνιο θα γίνει ξανά ο Νικολά Ανελκά, καθώς ο Γάλλος επιθετικός λίγες εβδομάδες μετά την επεισοδιακή αποχώρηση του από την Γουέστ Μπρομ, θα συνεχίσει την καριέρα στην Ατλέτικο Μινέιρο, η οποία το περσινό καλοκαίρι κατέκτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Την είδηση αποκάλυψε μέσω twitter ο πρόεδρος του βραζιλιάνικου συλλόγου, Αλεσάντρε Καλίλ, αναφέροντας: «Ο Ανελκά είναι στην Γκάλο (παρατσούκλι της Μινέιρο)».

Ξανά συμπαίκτες Ανελκά και Ροναλντίνιο!
Να σημειωθεί πως οι Ανελκά και Ροναλντίνιο αγωνίζονταν μαζί στην Παρί Σεν Ζερμέν το 2002 (φώτο), ενώ αυτή είναι η 12η ομάδα του 35χρονου επιθετικού ο οποίος είχε αποχωρήσει πριν λίγες εβδομάδες από την Γουέστ Μπρομ έπειτα από το θέμα που είχε δημιουργηθεί για τον αντισημιτικό πανηγυρισμό του μετά από ένα γκολ απέναντι στη Γουέστ Χαμ.

Μάλιστα ο Ανελκά με την μετακίνηση του στην Βραζιλία, θα αγωνιστεί σε τρίτη διαφορετική ήπειρο, καθώς εκτός από την Ευρώπη, είχε ένα σύντομο πέρασμα στην Ασία, φορώντας για ένα χρόνο τη φανέλα της κινεζικής Σανγκάι Σενουά!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.