Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Στο -5 η Ρόμα με σούπερ Ντέστρο (video)

Σέριε Α: Στο -5 η Ρόμα με σούπερ Ντέστρο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/4/2014 18:11
Με τον Ματία Ντέστρο να πετυχαίνει χατ-τρικ, η Ρόμα κέρδισε με 3-1 την Κάλιαρι εκτός έδρας και μείωσε προσωρινά στους 5 βαθμούς τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Γιουβέντους! Νίκες για Φιορεντίνα και Λάτσιο.

Σε εξαιρετική φόρμα βρίσκεται ο Ματία Ντέστρο ο οποίος πετυχαίνοντας χατ-τρικ (32’, 56’, 73’), χάρισε την 6η συνεχόμενη νίκη στη Ρόμα, η οποία κέρδισε με 3-1 την Κάλιαρι εκτός έδρας και κατάφερε να μειώσει στους 5 βαθμούς τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Γιουβέντους η οποία έχει παιχνίδι λιγότερο, καθώς υποδέχεται τη Λιβόρνο τη Δευτέρα.

Αυτό ήταν το πρώτο χατ-τρικ του Ντέστρο στην καριέρα του, με τον Ιταλό επιθετικό να φτάνει τα 12 γκολ τη φετινή σεζόν με τη φανέλα των «τζιαλορόσι» στο πρωτάθλημα.

Πέρασε στο 46’ στο παιχνίδι ο Βασίλης Τοροδίσης, ενώ στον αντίποδα, ο Οικονόμου αγωνίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, με την Κάλιαρι να μειώνει στο 89’ για το τελικό 3-1 με πέναλτι του Πινίγια.

Νίκες για Φιορεντίνα και Λάτσιο, «γκέλαρε» η Αταλάντα


Σέριε Α: Στο -5 η Ρόμα με σούπερ Ντέστρο (video)
Επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές η Φιορεντίνα, η οποία κέρδισε με 2-1 την Ουντινέζε στο «Αρτέμιο Φράνκι», με αποτέλεσμα να μειώσει προσωρινά στους 9 βαθμούς τη διαφορά της από την 3η Νάπολι, ενώ παράλληλα ξέφυγε με +5 από την 5η Ίντερ.

Κουαδράδο (25’) και Ροντρίγκιεζ (72’ πεν.) έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους «βιόλα», με τον Φερνάντες να μειώνει για την Ουντινέζε στο 82ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Νίκη και για τη Λάτσιο, καθώς οι «λατσιάλι» επικράτησαν με 2-0 της Σαμπντόρια χάρη σε τέρματα των Καντρέβα (42’) και Λούλιτς (73’) και «σκαρφάλωσαν» στην 6η θέση, έχοντας μόλις δύο βαθμούς λιγότερους από την Ίντερ.

Αντίθετα, η Αταλάντα έχασε έδαφος στη μάχη για την έξοδο της στην Ευρώπη, καθώς ηττήθηκε με 2-0 από τη Σασσουόλο στο Μπέργκαμο και έμεινε στην 8η θέση με 46 βαθμούς, με τους φιλοξενούμενους από την άλλη να παίρνουν μια μεγάλη νίκη στην προσπάθεια τους για την παραμονή.

Τέλος, η Τορίνο κέρδισε με ανατροπή την ουραγό Κατάνια με 2-1 και ανέβηκε στην 10η θέση με 45 βαθμούς.

Τα γκολ:











Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Τελευταίες ειδήσεις