Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Βολεύτηκαν με το βαθμό

Σούπερ Λιγκ: Βολεύτηκαν με το βαθμό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/3/2013 19:22
Σε ένα κακό παιχνίδι, Λεβαδειακός και ΑΕΚ μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το τελικό 0-0, σκορ που δεν πείραξε κανέναν.

Οι δύο ομάδες είχαν ως πρώτο μέλημα να προσέξουν τις άμυνες τους, με αποτέλεσμα αυτό να φέρει κακό παιχνίδι στην Βοιωτία, ωστόσο ο βαθμός της ισοπαλίας μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος και για τις δύο.

Σε γενικές γραμμές δίκαιο αποτέλεσμα, με την ΑΕΚ να είχε την υπεροχή και τους γηπεδούχους από την άλλη να είχαν δοκάρι με τον Χοσέμι.

Με 10 τελείωσαν το παιχνίδι οι δύο ομάδες, με τους Φούντα και Χοσέμι να αποβάλλονται στο 90+4' με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το ματς


Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν το παιχνίδι έχοντας διάθεση να προσέξουν τις άμυνες τους παρά να βγουν στην επίθεση, με αποτέλεσμα τα πρώτα λεπτά να κυλούσαν βασανιστικά για όσους παρακολουθούσαν το παιχνίδι.

Ωστόσο στο 16’ ο Χοσέμι φρόντισε να… ξυπνήσει τους θεατές, σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι της ΑΕΚ με δυνατή κεφαλιά, στην πρώτη ευκαιρία του αγώνα. Λίγα λεπτά μετά, ο Λεβαδειακός απείλησε ξανά την «Ένωση», με τον Βασιλείου να σουτάρει από καλή θέση, ωστόσο η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βγουν μπροστά και άρχισαν να απειλούν τον Λεβαδειακό, με τον Ανάκογλου στο 25’ να αναγκάζει τον Κυριακίδη να αποκρούσει εντυπωσιακά, μετά από εκτέλεση φάουλ.

Η «Ένωση», έλεγχε τον ρυθμό του αγώνα, ωστόσο αντιμετώπιζε πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων, με τον πρώτο καλο συνδιασμό των παικτών να σημειώθηκε στο 40’, με τον Πετρόπουλο να γίνεται αποδέκτης της μπάλας, όμως το σουτ του κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

Η τελευταία φάση του κατά τα άλλα ανιαρού πρώτου μέρους, ανήκε και αυτή στην ΑΕΚ, η οποία σε αντεπίθεση, απείλησε με κεφαλιά του Κουτρουμπή, ο οποίος έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Λεβαδειακός σημείωσε την πρώτη ευκαιρία στο 49’, με τον Μάρτινς να εκμεταλλεύεται το λάθος του Κωνσταντόπουλου, ωστόσο ο Τσουμάγκας τον πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ, πριν αυτός στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Η ΑΕΚ ωστόσο συνέχιζε να έλεγχε το ρυθμό του αγώνα, όμως δυσκολεύονταν στο να φτιάξει ευκαιρίες, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να φτάσει το παιχνίδι στο 71’ για να απειλήσει, με τον Κουτρούμπη να πιάνει νέα κεφαλιά μετά από φάουλ του Ρίκκα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Τίποτα συγκλονιστικό στη συνέχεια καθώς καμία ομάδα δεν κατάφερε να απειλήσει, με τους Χοσέμι και Φούντα να αποβάλλονται με δεύτερη κίτρινη στο 90+4’.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.