Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκη και ξανά στο -1 η Μπαρτσελόνα (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκη και ξανά στο -1 η Μπαρτσελόνα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/4/2014 21:35
Λίγες ώρες μετά τη νίκη της Ατλέτικο, η Μπαρτσελόνα με δύο γκολ του Μέσι, κέρδισε με 3-1 την Μπέτις στο «Καμπ Νου» και μείωσε ξανά στο -1 τη διαφορά της από τους Μαδριλένους.

Χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση, η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 3-1 της ουραγού Μπέτις στο «Καμπ Νου» και μείωσε στον πόντο τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Ατλέτικο, την οποία θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη στο «Βιθέντε Καλντερόν» στη ρεβάνς των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μόλις στο 13ο λεπτό, ο Αλέξις με ωραία ενέργεια ανατράπηκε στην περιοχή από τον Φιγκέρας και ο Μέσι δεν έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για τη Μπαρτσελόνα, ευστοχώντας από την άσπρη βούλα για το 1-0 των Καταλανών.

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκη και ξανά στο -1 η Μπαρτσελόνα (video)
Στο δεύτερο μέρος ο Τσάβι είχε δοκάρι για να διπλασιάσει το προβάδισμα της ομάδας του, ωστόσο γι’ αυτό φρόντισε ο… Φιγκέρας, ο οποίος πέτυχε αυτογκόλ, «γράφοντας» το 2-0 για τους γηπεδούχους στο 67’.

Ένα μόλις λεπτό μετά ο Ρούμπεν Κάστρο μείωσε σε 2-1 για τη Μπέτις, όμως στο 86’ ο Μέσι, παίρνοντας το ριμπάουντ από δικό του χαμένο πέναλτι, «κλείδωσε» τη νίκη για τη Μπαρτσελόνα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Φυσικά στο «Καμπ Νου» δεν έλειψαν τα πανό διαμαρτυρίας για την απόφαση της FIFA να απαγορεύσει στην ομάδα τις μεταγραφές. Συγκεκριμένα πριν την έναρξη, οι φίλοι του συλλόγου, ανάρτησαν πανό με το μήνυμα: «Δεν αγγίζεται η Μασία».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.