Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πελεγκρίνι: «Επιστρέφει στο ματς με τη Λίβερπουλ ο Αγκουέρο»

Πελεγκρίνι: «Επιστρέφει στο ματς με τη Λίβερπουλ ο Αγκουέρο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/4/2014 18:04
Στο κρίσιμο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι εναντίον της Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» (13/4) θα επιστρέψει ο τραυματίας Σέρχιο Αγκουέρο, όπως δήλωσε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Ο πρώτος σκόρερ της Μάντσεστερ Σίτι τη φετινή σεζόν, Σέρχιο Αγκουέρο τραυματίστηκε στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα για τους «16» Τσάμπιονς Λιγκ στις 12 Μαρτίου και από τότε δεν έχει επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Ωστόσο, ο Αργεντινός επιθετικός ο οποίος μετράει 26 γκολ σε 28 παιχνίδι τη φετινή σεζόν, επέστρεψε την Πέμπτη στις προπονήσεις της ομάδας και όπως δήλωσε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, θα είναι έτοιμος για να αγωνιστεί στο κρίσιμο παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», στο οποίο μπορεί θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό ο πρωταθλητής της Πρέμιερ Λιγκ.

«Ο Σέρχιο είναι καλά. Δουλεύει με την ομάδα από την Πέμπτη, οπότε θέλει λίγη περισσότερη δουλειά για να είναι απόλυτα έτοιμος. Αυτή την εβδομάδα δεν είναι στην ομάδα, γιατί είναι πολύ σύντομα για αυτόν να παίξει, όμως την επόμενη εβδομάδα, εναντίον της Λίβερπουλ, δεν θα έχει πρόβλημα», δήλωσε ο Πελεγκρίνι.

Θυμηθείτε το περσινό όμορφο γκολ που είχε πετύχει ο Αγκουέρο κόντρα στη Λίβερπουλ:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.