Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπαρτομέου: «Θύμα μεγάλης αδικίας η Μπαρτσελόνα»

Μπαρτομέου: «Θύμα μεγάλης αδικίας η Μπαρτσελόνα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/4/2014 22:06
Θύμα μεγάλης αδικίας χαρακτήρισε την Μπαρτσελόνα ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, για την απόφαση της FIFA να την τιμωρήσει με απαγόρευση μεταγραφών!

Η FIFA τιμώρησε την Τετάρτη την Μπαρτσελόνα με απαγόρευση μεταγραφών για τις δύο προσεχείς περιόδους, απόφαση που έχει εξοργίσει τους ανθρώπους της ομάδας, όπως ανέφερε ο Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, σε συνέντευξη Τύπου.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του συλλόγου έκανε λόγο πως η Μπαρτσελόνα έχει πέσει θύμα μεγάλης αδικίας, τόνισε πως η ομάδα είναι αποφασισμένη να κάνει προσφυγή στο CAS για να δικαιωθεί, ζητώντας παράλληλα όλα τα μέλη της να την στηρίξουν στην προσπάθεια:

«Είμαστε αγανακτισμένοι. Έχουμε πέσει θύμα μιας μεγάλης αδικίας και γι’ αυτό ζητάμε σε όλα τα μέλη μας να μας στηρίξουν στον αγώνα που κάνουμε, καθώς δεν έχουμε κάνει τίποτα λάθος. Θα ασκήσουμε έφεση και αν δεν δικαιωθούμε, θα προσφύγουμε στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS)».

«Κάποιος προσπαθεί να βλάψει την Μπαρτσελόνα»

Μάλιστα ο Μπαρτομέου ζήτησε την αναστολή της απαγόρευσης ως προσωρινό μέτρο, τόνισε πως ο σχεδιασμός της ομάδας θα συνεχιστεί κανονικά, ενώ δεν δίστασε να δηλώσει πως κάποιος προσπαθεί να βλάψει τους «μπλαουγκράνα»:

«Ζητάμε ως προσωρινό μέτρο την αναστολή της απαγόρευσης. Ο σχεδιασμός μας για την επόμενη σεζόν συνεχίζεται κανονικά. Έχουμε εμπιστοσύνη στους δικηγόρους μας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μπαρτομέου και πρόσθεσε: «Έχουμε διαπιστώσει ότι κάποιος προσπαθεί να βλάψει την ομάδα και το ερευνούμε. Τα έχουμε προβλέψει όλα. Είμαστε ο μεγαλύτερος σύλλογος του κόσμου και ίσως σε κάποιον να μην αρέσει αυτό»

Ο ίδιος αναφερόμενος στη «Μασία», δήλωσε:

«Στην ομάδα μας συμφωνούμε απόλυτα με τους κανονισμούς για την υπογραφή με νεαρούς ποδοσφαιριστές. Θέλουν να προστατεύσουν τους νεαρούς. Η Μπαρτσελόνα όμως και η «Μασία» είναι ένα παράδειγμα για πολλές ομάδες στον κόσμο. Θέλω να πω ότι όλοι μας στην ομάδα είμαστε εξοργισμένοι από τη FIFA».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.