Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βαλκέ: «Δεν θα είναι έτοιμα όλα τα γήπεδα για το Μουντιάλ»

Βαλκέ: «Δεν θα είναι έτοιμα όλα τα γήπεδα για το Μουντιάλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/4/2014 17:53
Ο γενικός γραμματέας της FIFA, Ζερόμ Βαλκέ παραδέχτηκε πως κάποια από τα γήπεδα του Μουντιάλ ενδέχεται να μην είναι έτοιμα στην ώρα τους!

Ιδιαίτερο ανήσυχος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο γενικός γραμματέας της FIFA, Ζερόμ Βαλκέ ο οποίος αποκάλυψε πως δύο από τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν αγώνες του Μουντιάλ ενδέχεται να μην είναι έτοιμα μέχρι την έναρξη της διοργάνωσης.

Πρόκειται για το γήπεδο στο Σάο Πάολο στο οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το εναρκτήριο παιχνίδι της διοργάνωσης ανάμεσα στη Βραζιλία και την Κροατία αλλά και αυτό το Πόρτο Αλέγκρε.

«Αν κάνουμε έναν γενικό απολογισμό, σίγουρα δεν είμαστε έτοιμοι. Έχουμε δύο γήπεδα που ακόμα έχουν αρκετή δουλειά για να είναι στην κατάσταση που θέλουμε», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της FIFA ο οποίος παρόλα αυτά πρόσθεσε πως τα προπονητικά κέντρα των ομάδων θα είναι έτοιμα:

«Ίσως κάποια πράγματα δεν είναι έτοιμα τη στιγμή που θα ξεκινήσει η διοργάνωση, αλλά το σημαντικό για τις ομάδες αυτή τη στιγμή είναι τα προπονητικά κέντρα. Όλα αυτά θα είναι έτοιμα».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι εργάτες που κατασκευάζουν το γήπεδο που θα προπονείται η Εθνική Ελλάδος στο Μπατιστά της Βραζιλίας έχουν κατέβει σε απεργιακές κινητοποιήσεις, λόγω του ότι τους οφείλονται χρήματα, αλλά και γιατί εργάζονται με ανεπαρκή μέτρα ασφαλείας.

Παρόλα αυτά, η εταιρία έχει αναλάβει την κατασκευή του γηπέδου δήλωσε πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με το χρόνο παράδοσης...

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.