Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνο: «Αποτυχία αν δεν περάσουμε»

Μαρτίνο: «Αποτυχία αν δεν περάσουμε»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/4/2014 03:01
Την άποψη πως η Μπαρτσελόνα άξιζε τη νίκη κόντρα στην Ατλέτικο, εξέφρασε ο Χεράρδο Μαρτίνο, ο οποίος δήλωσε πως θα είναι αποτυχία εάν η ομάδα του δεν προκριθεί στα ημιτελικά.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του παρά την ισοπαλία (1-1) της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο στο «Καμπ Νου» δήλωσε ο Χεράρδο Μαρτίνο, ο οποίος τόνισε πως οι «μπλαουγκράνα» δικαιούταν τη νίκη, ενώ δεν δίστασε να πει πως θα είναι αποτυχία εάν δεν προκριθούν στα ημιτελικά:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον τρόπου που παίξαμε. Αν συνεχίσουμε έτσι έχουμε πιθανότητες να περάσουμε. Ο Ντιέγκο έβαλε ένα καταπληκτικό γκολ. Αξίζαμε παραπάνω γκολ με βάση την εικόνα μας, πιστεύω πως δικαιούμασταν να νικήσουμε, αλλά είμαι ευχαριστημένος για τους παίκτες μου γιατί πάλεψαν μέχρι το τέλος.

Εμείς πάμε σε κάθε παιχνίδι με στόχο τη νίκη κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στη Μαδρίτη. Η πρόκριση είναι ανοιχτή και είναι ένα ισορροπημένο ζευγάρι. Αν με ρωτάτε αν είναι αποτυχία μη πρόκριση στα ημιτελικά, ναι, είναι
».

Για τον τραυματισμό του Ζεράρ Πικέ είπε: «Είναι κρίμα που χάσαμε τον Πικέ. Δεν ξέρουμε ακόμη αν θα τον έχουμε στη ρεβάνς. Είναι πάντα καλύτερο να έχεις όλους τους παίκτες σου διαθέσιμους, αλλά οι ατυχίες είναι μέσα στο παιχνίδι. Πάντως ο Μπάρτρα που τον αντικατέστησε πήγε εξαιρετικά και προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στις συνθήκες του αγώνα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.