Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πιστεύει στην πρόκριση ο Μόγιες

Πιστεύει στην πρόκριση ο Μόγιες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/4/2014 01:37
Πεπεισμένος πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να προκριθεί στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ εις βάρος της Μπάγερν εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Ντέιβιντ Μόγιες.

Η ισοπαλία της Γιουνάιτεντ με την Μπάγερν (1-1) στο «Όλντ Τράφορντ» δίνει το προβάδισμα στους Βαυαρούς αλλά παράλληλα κρατάει «ζωντανούς» στο κόλπο της πρόκρισης τους «κόκκινους διαβόλους», με τον Μόγιες να δηλώνει πως η ομάδα του θα κυνηγήσει το γκολ στη ρεβάνς και πως ελπίζει στην πρόκριση:

«Ο πολύς κόσμος θεωρούσε μεγάλο φαβορί την Μπάγερν, αλλά εμείς αποδείξαμε πως αυτή η ομάδα έχει συνηθίσει στις μεγάλες νίκες στην Ευρώπη. Πλέον γνωρίζουμε πως πρέπει να σκοράρουμε στον επαναληπτικό. Θα πρέπει να παίξουμε με αυτό το σκοπό. Ξέρουμε ότι έχουμε πιθανότητες και την ευκαιρία να περάσουμε»

Οι παίκτες μου έπαιξαν εξαιρετικά και είμαι ικανοποιημένος μαζί τους, αλλά η αλήθεια είναι πως είμαι και λίγο απογοητευμένος που δεχτήκαμε ένα γκολ στο τέλος. Υπήρχε αποφασιστικότητα για να τα πάμε καλά, καθώς έχουμε μια μεγάλη ιστορία στο Τσάμπιονς Λιγκ και γνωρίζαμε πως είχαμε απέναντί μας μια καλή ομάδα
», δήλωσε ο Σκωτσέζος τεχνικός

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.