Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρόμπεν: «Θέλει προσοχή η Μαν. Γιουνάιτεντ»

Ρόμπεν: «Θέλει προσοχή η Μαν. Γιουνάιτεντ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/3/2014 15:21
Στους κινδύνους που κρύβει το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρθηκε ο Άριεν Ρόμπεν μια ημέρα πριν το παιχνίδι της Μπάγερν με τους «κόκκινους διαβόλους» στο «Όλντ Τράφορντ» για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπάγερν, ο Άριερ Ρόμπεν δεν συμμερίζεται την άποψη πως η ομάδα του έχει ήδη εξασφαλίσει θέση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, τονίζοντας πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια επικίνδυνη ομάδα και πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης:

«Θέλει προσοχή. Ο κόσμος και τα media θεωρούν πως η Γιουνάιτεντ δεν είναι σε καλή κατάσταση και πως έχουμε ήδη εξασφαλίσει θέση στα ημιτελικά, όμως δεν είναι έτσι. Θα είναι μια σκληρή μονομαχία και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό από το πρώτο λεπτό. Εάν χάσεις τη συγκέντρωση σου, τότε θα τιμωρηθείς από την Γιουνάιτεντ στο Όλντ Τράφορντ».

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην σημαντική απουσία του Φαν Πέρσι: «Είναι κρίμα που ο Φαν Πέρσι δεν θα αγωνιστεί. Όλοι οι παίκτες θέλουν να συμμετέχουν όταν η σεζόν πλησιάζει στο τέλος της, και είναι επώδυνο όταν δεν μπορείς να βοηθήσεις. Φυσικά ο Φαν Πέρσι είναι πολύ ποιοτικός παίκτης, όμως η Γιουνάιτεντ έχει αρκετές εναλλακτικές λύσεις».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.