Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Κέρδισε την Γιουβέντους η Νάπολι (video)

Σέριε Α: Κέρδισε την Γιουβέντους η Νάπολι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/3/2014 01:05
Μετά από 22 αήττητα παιχνίδια στη Σέριε Α, η Γιουβέντους ηττήθηκε με 2-0 από την Νάπολι στο «Σαν Πάολο», ήττα που όμως δεν βάζει σε κίνδυνο την προσπάθεια της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μεγάλο βήμα για την κατάληψη μιας θέσης που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ έκανε η Νάπολι, η οποία υποχρέωσε την Γιουβέντους στην πρώτη της ήττα μετά από 22 παιχνίδι πρωταθλήματος και σε συνδυασμό με την «γκέλα» της Φιορεντίνα στο παιχνίδι με τη Σαμπντόρια (0-0), ξέφυγε με 12 βαθμούς από την 4η θέση!

Οι «παρτενοπέι» ήταν καλύτεροι, δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ και πήραν τη νίκη χάρη στα τέρματα των Καγιεχόν (37’) και Μέρενς (81’).

Από την άλλη, η Λάτσιο με γκολ στο 90+3’ κέρδισε με 3-2 την Πάρμα στο «Ολίμπικο» και «ψαλίδισε» στους δύο βαθμούς την μεταξύ τους διαφορά στην 6η θέση.

Την πρώτη της νίκη μετά από 5 αγωνιστικές πήρε η Βερόνα η έχοντας βασικό τον Βαγγέλη Μόρα και παρότι έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 45’, κέρδισε με 3-0 την Τζένοα του Γιάννη Φετφατζίδη (μπήκε στο 60’).

Στις νίκες επέστρεψε και η Τορίνο, η οποία επικράτησε με 2-1 της Κάλιαρι και έπιασε τη Μίλαν στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.