Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Μεγάλη νίκη για Απόλλωνα, σώθηκαν Λεβαδειακός και Εργοτέλης

Σούπερ Λιγκ: Μεγάλη νίκη για Απόλλωνα, σώθηκαν Λεβαδειακός και Εργοτέλης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/3/2014 19:39
Με πρωταγωνιστή τον Πετρόπουλο (δύο γκολ), ο Απόλλωνας κέρδισε με 3-2 τον Πανθρακικό στη Κομοτηνή και έκανε μεγάλο βήμα για την παραμονή του, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Εξασφάλισαν την παραμονή Λεβαδειακός και Εργοτέλης.

Μια μεγάλη νίκη στην προσπάθεια του να παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ πήρε ο Απόλλωνας ο οποίος κέρδισε με 3-2 τον Πανθρακικό στη Κομοτηνή και ξέφυγε προσωρινά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 11ο λεπτό από το γκολ του Τζάνη, ωστόσο κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς, αρχικά στο 17’ με τον Κόρμπο να ισοφαρίζει, ενώ στο 27’ ο Πετρόπουλος ολοκλήρωσε την ανατροπή

Η ομάδα του Σάντσεζ πίεσε για ένα τρίτο γκολ, ωστόσο στο 60’ ο Πανθρακικός ισοφάρισε κόντρα στη ροή του παιχνιδιού χάρη σε αυτογκόλ του Κανακούδη.

Παρόλα αυτά ο Απόλλωνας με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πετρόπουλου στο 76’ πήρε τη νίκη με 3-2 και κέρδισε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια του για την παραμονή.

Σώθηκαν Λεβαδειακός και Εργοτέλης


Σούπερ Λιγκ: Μεγάλη νίκη για Απόλλωνα, σώθηκαν Λεβαδειακός και Εργοτέλης
Από την άλλη, ο Λεβαδειακός επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στη Σούπερ Λιγκ.

Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, ο Λεβαδειακός επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ στην έδρα του και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 8ο λεπτό με τον Κονέ, και παρά την ισοφάριση του Μακρή στο 30’, ο Μάντζιος δύο λεπτά μετά διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τους Βοιωτούς.

Την παραμονή εξασφάλισε και ο Εργοτέλης ο οποίος κέρδισε με 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Χαντί.

Στην 7η θέση με 41 βαθμούς «σκαρφάλωσε» ο Εργοτέλης ο οποίος κέρδισε με 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Κρήτη και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του.

«Χρυσός» σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Χαντί ο οποίος ευστόχησε από την άσπρη βούλα στο 72’, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0, καθώς ο ΠΑΣ, ο οποίος έμεινε με δέκα παίκτες στο 71’ λόγω αποβολής του Τζημόπουλου, δεν κατάφερε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να εξασφαλίσει ακόμα τη σωτηρία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.