Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Απειλεί την Άρσεναλ για το σεντόνι η Έβερτον

Πρέμιερ Λιγκ: Απειλεί την Άρσεναλ για το σεντόνι η Έβερτον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/3/2014 17:57
Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι στο «Κρέιβεν Κότατζ», η Έβερτον με γκολ του Μιραλάς κέρδισε με 3-1 την Φούλαμ και έκανε μεγάλο βήμα για την έξοδο της στο Τσάμπιονς Λιγκ, την ώρα που οι γηπεδούχοι πολύ δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Την 4η συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε η Έβερτον, η οποία κέρδισε με 3-1 την Φούλαμ στο Λονδίνο και πλησίασε στο -4 την 4η Άρσεναλ, την οποία θα αντιμετωπίσει την επόμενη αγωνιστική στο «Γκούντισον Παρκ», έχοντας μάλιστα και παιχνίδι λιγότερο από τους «κανονιέρηδες»!

Πολύ καλό παιχνίδι στο «Κρέιβεν Κότατζ», με την Φούλαμ να ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε, δεν κατάφερε να νικήσει τον εξαιρετικό Χάουαρντ.
Έτσι, στην επανάληψη η Έβερτον κατάφερε να προηγηθεί στο 51’ με αυτογκόλ του Στόκντεϊλ, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 στο 71’ με γκολ του Ντεζάγκα.

Το παιχνίδι είχε πάρει ξέφρενο ρυθμό, με τον νεοεισελθέντα Μιραλάς να βρίσκει τελικά τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 79’, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στα «ζαχαρωτά».

Μάλιστα στη συνέχεια η Έβερτον είχε δοκάρι με τον Νέισμιθ, ωστόσο ο ίδιος στο 87’ «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ η οποία βάζει ισχυρή υποψηφιότητα για την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αντίθετα η Φούλαμ, η οποία είχε εκτός αποστολής τους Μήτρογλου και Καραγκούνη, έμεινε στην τελευταία θέση με 24 βαθμούς και πολύ δύσκολα θα καταφέρει να γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.