Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: «Καθάρισε» με Κακά η Μίλαν

Σέριε Α: «Καθάρισε» με Κακά η Μίλαν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/3/2014 04:03
Λίγες ημέρες μετά τη νίκη της κόντρα στη Φιορεντίνα, η Μίλαν με πρωταγωνιστή τον Κακά, κέρδισε εύκολα με 3-0 την Κίεβο στο «Σαν Σίρο» και παραμένει ζωντανή στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Με τον Κακά να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση στην 300η συμμετοχή του με τη φανέλα της Μίλαν, οι «ροσονέρι» επικράτησαν με 3-0 της Κίεβο στο Μιλάνο και ανέβηκαν στην 9η θέση με 42 βαθμούς, 6 λιγότερους από την 5η Ίντερ που έχει παιχνίδι λιγότερο.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 4ο λεπτό ο Μπαλοτέλι, για να πάρει τη σκυτάλη ο Κακά ο οποίος με πλασέ στο 27’ και με άπιαστο σουτ στο 54’ «κλείδωσε» τη νίκη της Μίλαν η οποία διπλασίασε τις νίκες της στην Σέριε Α και δείχνει πως θα παλέψει μέχρι το τέλος για την έξοδο της στην Ευρώπη.

Από την άλλη, η Κίεβο έμεινε στους 27 βαθμούς και βρίσκεται μόλις στο -3 από τις επικίνδυνες θέσεις.

Αταλάντα για Ευρώπη


Σέριε Α: «Καθάρισε» με Κακά η Μίλαν
Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Αταλάντα η οποία κέρδισε με 2-0 την Μπολόνια εκτός έδρας, σημείωσε την 6η συνεχόμενη νίκη της και βρίσκεται μόλις στο -2 από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη!

Με σκόρερ τους Ντε Λούκα (22’) και Εστιγκαρίμπια (26’), η Αταλάντα «καθάρισε» σε τέσσερα λεπτά την υπόθεση νίκη (2-0) κόντρα στη Μπολόνια, «σκαρφάλωσε» στην 7η θέση και μπορεί να ελπίζει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αντίθετα, η Μπολόνια η οποία είχε βασικό τον Χριστοδουλόπουλο, παρέμεινε στην 17η θέση και μόλις στο -2 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.