Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Γκέλα η Μπάγερν, «πλήγωσε» τον… Στέφενς ο Ρόις  (video)

Μπουντεσλίγκα: Γκέλα η Μπάγερν, «πλήγωσε» τον… Στέφενς ο Ρόις (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/3/2014 20:00
Λίγες ημέρες μετά την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, η Μπάγερν γνώρισε την πρώτη της «γκέλα» μετά από 20 ματς, καθώς ήρθε ισόπαλη 3-3 με την Χόφενχαϊμ στη «Αλιάνζ Αρίνα». «Πλήγωσε» τον Στέφενς ο Ρόις, 3-2 η Ντόρτμουντ τη Στουτγκάρδη.

Στοπ στο νικηφόρο σερί 20 αγώνων της Μπάγερν έβαλε η Χόφενχαϊμ η οποία έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (3-3) από τη Βαυαρία και διατηρήθηκε στη μέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο 23’ με τον Μοντέστ, με την Μπάγερν όμως να γυρίζει το σκορ μέσα σε τέσσερα λεπτά με τους Πιζάρο (31’) και Σακίρι (34’), ενώ στο 40’ ο πρώτος «έγραψε» το 3-1 για τους Βαυαρούς!

Ωστόσο η Χόφενχαϊμ δεν πτοήθηκε, μείωσε στο 44’ με τον Σαλίχοβιτς, ενώ στο 75’ ο Φιρμίνο με το 14ο φετινό του γκολ, διαμόρφωσε το τελικό 3-3!

«Πλήγωσε» τον… Στέφενς ο Ρόις, χάμος για το... σεντόνι


Μπουντεσλίγκα: Γκέλα η Μπάγερν, «πλήγωσε» τον… Στέφενς ο Ρόις  (video)
Η γηπεδούχος Στουτγκάρδη του Χουμπ Στέφενς πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων πριν τη συμπλήρωση 20 λεπτών κόντρα στη Ντόρτμουντ, ωστόσο οι Βεστφαλοί με χατ-τρικ του Ρόις (30’, 68’ πεν., 83’) πήραν τη νίκη με 3-2 και πλέον μπορούν να σκέφτονται το παιχνίδι με τη Ρεάλ για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όλα ξεκίνησαν εξαιρετικά για την ομάδα του Στέφενς, όταν οι Γκάρντερ (9’) και Χάρνικ (19’) έβαλαν με 2-0 μπροστά στο σκορ τη Στουτγκάρδη!

Όμως, η Ντόρτμουντ δεν τα παράτησε και με έναν σούπερ Ρόις ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ (30’, 68’ πεν., 83’) έκανε την μεγάλη ανατροπή, επιτρέποντας στην ομάδα του να διατηρηθεί στην δεύτερη θέση και παράλληλα έριξε την Στουτγκάρδη στην 17η που οδηγεί στην δεύτερη κατηγορία!

Μπουντεσλίγκα: Γκέλα η Μπάγερν, «πλήγωσε» τον… Στέφενς ο Ρόις  (video)
Στα άλλα παιχνίδια, η Λεβερκούζεν έμεινε στο 1-1 με την ουραγό Μπράουνσβαϊγκ και έχασε νέο έδαφος στη μάχη για το σεντόνι, καθώς μπορεί να παρέμεινε στην 4η θέση αλλά επέτρεψε στην Βόλφσμπουργκ να μειώσει στο -1 την μεταξύ τους διαφορά μετά τη νίκη της δεύτερης με 2-1 απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, χάρη στο γκολ του Νάλντο στο 89’ .

Από… κοντά και η Μάιντς η οποία κέρδισε με 3-0 την Άουγκσμπουργκ, με αποτέλεσμα να διατηρήσει το -3 από την Βόλφσμπουργκ και να απέχει μόλις 4 βαθμούς από την 4η προνομιούχο θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.








Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.