Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Απέδρασε» με Μέσι η Μπαρτσελόνα (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Απέδρασε» με Μέσι η Μπαρτσελόνα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/3/2014 19:11
Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μέσι στο 77’, η Μπαρτσελόνα κέρδισε δύσκολα (1-0) την Εσπανιόλ στο «Κορνεγιά-Ελ Πρατ» και πέρασε προσωρινά στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με την Ατλέτικο για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπαρτσελόνα τα βρήκε… σκούρα κόντρα στη γειτόνισσα Εσπανιόλ, ωστόσο οι «μπλαουγκράνα» με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μέσι στο 77’, κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των γηπεδούχων και να φύγουν με τη νίκη από το «Κορνεγιά-Ελ Πρατ».

Πολύ καλό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, με την Μπαρτσελόνα να είχε τρεις πολύ καλές στιγμές για γκολ, με μεγαλύτερη αυτή με τον Νεϊμάρ ο οποίος… κατάφερε να αστοχήσει σε κενή εστία στο 19’! Στο αντίποδα, η Εσπανιόλ, ήταν επίσης απειλητική και είχε πολύ καλή στιγμή στο 22’ με τον Πίτσι για να ανοίξει το σκορ!

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στην επανάληψη και στο 76’ το χέρι του Χάβι Λόπεθ στην περιοχή, επέτρεψε τον Μέσι να στήσει τη μπάλα στην άσπρη βούλα και να ανοίξει το σκορ ένα λεπτό αργότερα για την Μπαρτσελόνα.

Η Εσπανιόλ προσπάθησε να απαντήσει, όμως η ενέργεια του τερματοφύλακα, Κασίγια στο 83’ να πιάσει τη μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής, ανάγκασε τον διαιτητή να του δείξει κόκκινη κάρτα και τον Χάβι Λόπεθ να φορέσει… γάντια τερματοφύλακα, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν συμπληρώσει και τις τρεις αλλαγές.

Οι «μπλαουγκράνα» έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα, δεν δυσκολεύτηκαν στη συνέχεια, ενώ είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες για να διπλασιάσουν το προβάδισμα τους.

Με αυτή τη νίκη, η Μπαρτσελόνα πέρασε στην κορυφή με +2 από την δεύτερη Ατλέτικο και +5 από την Ρεάλ, με τις δύο ομάδες της Μαδρίτης να έχουν παιχνίδι λιγότερο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.