Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Απότομη προσγείωση για Τσέλσι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Απότομη προσγείωση για Τσέλσι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/3/2014 19:00
Μια εβδομάδα μετά την επιβλητική νίκη της με 6-0 κόντρα στην Άρσεναλ, η Τσέλσι ηττήθηκε με 1-0 από την Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαρστ Παρκ» και υπέστη σημαντική βαθμολογική απώλεια στη μάχη για τον τίτλο.

Την δεύτερη ήττα της σε διάστημα τριών εβδομάδων γνώρισε η Τσέλσι, η οποία απογοήτευσε κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και γνώρισε δίκαια την ήττα με 1-0 στο «Σέλχαρστ Παρκ», με αποτέλεσμα η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο να κινδυνεύει να πέσει από την κορυφή, σε περίπτωση που η Λίβερπουλ κερδίσει την Τότεναμ την Κυριακή.

Οι «μπλε» πραγματοποίησαν κάκιστη εμφάνιση, απείλησαν ελάχιστα στο πρώτο ημίχρονο και ήταν τυχεροί που δεν έμειναν πίσω στο σκορ από την πολύ μαχητική Κρίσταλ Πάλας η οποία φώναζε δίκαια για πέναλτι μετά από φάουλ του Κέιχιλ στην περιοχή.

Ωστόσο στην επανάληψη, ο Τέρι σε προσπάθεια να εξουδετερώσει τον Λέντλει, έστειλε τη μπάλα με το κεφάλι στα δίχτυα της ομάδας του, ανοίγοντας το σκορ για την Πάλας στο 52’.

Στα υπόλοιπα λεπτά, η Τσέλσι πήρε την κατοχή, είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Τέρι και Οσκάρ για να ισοφαρίσει, όμως παράλληλα ήταν τυχερή που δεν δέχθηκε δεύτερο γκολ, καθώς οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τους πολλούς κενούς χώρους και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες με αντεπιθέσεις για να «κλειδώσουν» τη νίκη.

Ματσάρα χωρίς νικητή στο «Χόθρονς», διέλυσε τη Νιούκαστλ η Σαουθάμπτον


Πρέμιερ Λιγκ: Απότομη προσγείωση για Τσέλσι (video)
Στα άλλα παιχνίδια, Γούεστ Μπρομ και Κάρντιφ ήρθαν ισόπαλες 3-3 στο «Χόθρονς» στη μάχη της ουράς, σε ένα απίστευτο ματς όπου οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 στο 9’ χάρη στο απίστευτο γκολ του Αμαλφιτανό (2’) και το τέρμα του Ντορανς (9’), όμως τους φιλοξενούμενους ισοφάρισαν σε 2-2 με τους Ματς (30’) και Κόκερ (73’).

Στο 90+4’ ο Μπιφούμα «έγραψε» το 3-2, όμως στην αμέσως επόμενη φάση ο Ντέλι κατάφερε να χαρίσει το βαθμό της ισοπαλίας στην Κάρντιφ, με τις δύο ομάδες να παραμένουν στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Από την άλλη, η Σαουθάμπτον διέλυσε με 4-0 την Νιούκαστλ στο «Σεντ Μέρις», ενώ μεγάλη νίκη πήρε και η Σουόνσι η οποία κέρδισε με 3-0 τη Νόριτς.

Τέλος, η Στόουκ επικράτησε με 1-0 της Χαλ στο «Μπριτάνια» και διατηρήθηκε στην μέση της βαθμολογίας.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.