Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Νέα γκέλα για Ίντερ (video)

Σέριε Α: Νέα γκέλα για Ίντερ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/3/2014 00:31
Λίγες ημέρες μετά την εντός έδρας ήττα από την Αταλάντα, η Ίντερ έμεινε στο 0-0 με την Ουντινέζε στο «Μεάτσα» και έχασε νέο έδαφος στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη.

Δεύτερη συνεχόμενη γκέλα για την Ίντερ, καθώς η ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι έμεινε στο 0-0 με την Ουντινέζε στο «Μεάτσα» και παρέμεινε στην 5η θέση με μόλις +1 από την 6η Πάρμα που έχει παιχνίδι λιγότερο, ενώ παράλληλα έχασε την ευκαιρία να μειώσει στον πόντο τη διαφορά της από τη 4η Φιορεντίνα.

Η Ουντινέζε, που παρατάχθηκε με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς, είχε δύο καλές στιγμές με αντεπιθέσεις στο πρώτο ημίχρονο σε αντίθεση με την Ίντερ που δεν ήταν απειλητική, ωστόσο στην επανάληψη οι «νερατζούρι» «ξύπνησαν» και έχασαν σωρεία ευκαιριών για να πάρουν προβάδισμα.

Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο του αγώνα να παραβιάσουν την εστία του 17χρονου γκολκίπερ Σιμόνε Σκουφέτ ο οποίος κράτησε το μηδέν για την Ουντινέζε.

Μάλιστα η Ίντερ ζήτησε πέναλτι όταν σε σέντρα του Παλάσιο, η μπάλα χτύπησε από κοντά τον αγκώνα του Τομά Ερτό, ωστόσο ο διαιτητής δεν καταλόγισε πέναλτι για τους γηπεδούχους, με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι το φινάλε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.