Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Του έχει πάρει τον... αέρα (και τους βαθμούς) ο Πλατανιάς!

Σούπερ Λιγκ: Του έχει πάρει τον... αέρα (και τους βαθμούς) ο Πλατανιάς!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/3/2013 21:43
Την ευκαιρία να προσπεράσει τον ΠΑΣ Γιάννινα και να μπει σε τροχιά πλει-οφ έχασε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ηττήθηκε με 1-0 στο ΟΑΚΑ από τον Πλατανιά που έκανε από την άλλη μεγάλο βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία.

Το 2 στα 2 έκανε απέναντι στο τριφύλλι ο Πλατανιάς, ενώ παράλληλα μετράει και την πρόκριση στο Κύπελλο. Σκόρερ της αναμέτρησης ο Ναζλίδης με γκολ στο 4ο λεπτό, με τους «πράσινους» στη συνέχεια να ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους, ωστόσο λίγο η αστοχία στα τελειώματα, λίγο οι αποκρούσεις του Κηπουρού, δεν τους επέτρεψαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι.

Για χέρι του Ποτουρίδη στην περιοχή φώναζαν οι γηπεδούχοι, με τον Τριτσώνη να το θεωρεί ακούσιο.

Το ματς:


Γκολ από το καλημέρα σημείωσε ο Πλατανιάς, καθώς μόλις στο 4ο λεπτό ο Ναζλίδης εντελώς αφύλαχτος, έπιασε ωραία κεφαλιά και έκανε το 1-0 για τους Κρητικούς. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν με ένα σουτ του Ζέκα στο 8’, ωστόσο στο 11’ ο Ναζλίδης έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ, όμως το σουτ του από καλή θέση ήταν αρκετά άστοχο.

Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια κέρδισαν μέτρα, ωστόσο είχαν πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. Παρόλα αυτά στο 23’ θα μπορούσαν να φτάσουν στην ισοφάριση εάν ο Τριτσώνης δεν θεωρούσε ως ακούσια την επαφή στο καθαρό χέρι του Ποτουρίδη μέσα στην περιοχή.

Πλην αυτού, οι «πράσινοι» έφτασαν κοντά το 1-1, με τον Σπυρόπουλο στο 34’ να στέλνει τη μπάλα άουτ από καλή θέση, ενώ ένα λεπτό μετά ο Κηπουρός απόκρουσε σε κόρνερ την προσπάθεια του Μαυρία.

Στο δεύτερο μέρος ο Φάμπρι προσπάθησε να αλλάξει τα πράγματα, βάζοντας στο παιχνίδι τους Φιγκερόα και Κουίνσι αντί των Τοτσέ και Γιοκίν, με τον Γκανέζο άσο να απειλεί δύο φορές την εστία του Πλατανιά, ενώ στο 60’ ο Μαυρίας έχασε νέα ευκαιρία για ισοφάρισε όταν και το σουτ του κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

Ο Κουίνσι απείλησε εκ νέου στο 62’ αλλά και στην επόμενη φάση των γηπεδούχων 20 λεπτά μετά , ωστόσο ο Κηπουρός του είπε «όχι» και στις δύο περιπτώσεις αποκρούοντας εντυπωσιακά. Έτσι αφού ο Πλατανιάς τη… γλύτωσε από τις προσπάθειες του Γκανέζου άσου, βγήκε στην αντεπίθεση χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Ποτουρίδη ο οποίος έπιασε ένα δυνατό σουτ, με τον Καρνέζη να αποκρούει.

Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με αποτέλεσμα οι Κρητικοί να φύγουν με μια πολύτιμη νίκη από το ΟΑΚΑ, και τον Παναθηναϊκό να χάνει την ευκαιρία να προσπεράσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στην 5η θέση που οδηγεί στα πλει-οφ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.