Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρσεναλ εναντίον Ανρί!

Άρσεναλ εναντίον Ανρί!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/3/2014 18:19
Φιλικό παιχνίδι με τους Νιου Γιορκ Μπουλς έκλεισε για τον Ιούλιο η Άρσεναλ, κάτι που σημαίνει πως ο Τιερί Ανρί θα τεθεί αντιμέτωπος με τους «κανονιέρηδες».

Στην Αμερική για να αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τους Νιου Γιορκ Μπουλς του Τιερί Ανρί θα ταξιδέψει τον Ιούλιο η Άρσεναλ, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι «κανονιέρηδες».

Αυτό σημαίνει πως ο Γάλλος επιθετικός ο οποίος μετράει 42 γκολ σε 94 εμφανίσεις στο MLS με τη φανέλα των Μπουλς, θα τεθεί για δεύτερη φορά αντιμέτωπος με την Άρσεναλ μετά την φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων το 2011 στο «Έμιρειτς».

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 26 Ιουλίου στο γήπεδο των Μπουλς και θα είναι το μοναδικό παιχνίδι που θα δώσει σε αμερικανικό έδαφος η αγγλική ομάδα.

Οι «κανονιέρηδες» ταξιδεύουν για πρώτη φορά για φιλικά παιχνίδια στην Αμερική μετά το 1989 όταν αντιμετώπισαν τη Ιντεπεντιέντε από την Αργεντινή στο Μαϊάμι.

Υπενθυμίζεται πως ο Ανρί αγωνίστηκε για 8 χρόνια στην Άρσεναλ, με την οποία πέτυχε 228 γκολ σε 376 εμφανίσεις, όντας ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου.

Μάλιστα ο ίδιος επέστρεψε ως δανεικός στην Άρσεναλ τον Ιανουάριο του 2012 προκειμένου να πάρει παιχνίδια λόγω διακοπής του MLS και μάλιστα πέτυχε γκολ κόντρα στη Λιντς σε αγώνα Κυπέλλου!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.