Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ασταμάτητη η Γιουνάιτεντ, 4αρες για Σίτι, Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Ασταμάτητη η Γιουνάιτεντ, 4αρες για Σίτι, Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/3/2013 20:41
Μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι του Μάντσεστερ, Γιουνάιτεντ και Σίτι πήραν τις νίκες με Σάντερλαντ (1-0 εκτός) και Νιούκαστλ (4-0 εντός), με αποτέλεσμα οι «κόκκινοι διάβολοι» να κάνουν ακόμα ένα βήμα προς τον τίτλο.
Στην 3η θέση προσπέρασε η Τότεναμ που επικράτησε με 2-1 στην έδρα της Σουόνσι, εκμεταλλευόμενη και την ήττα της Τσέλσι με το ίδιο σκορ από τη Σαουθάμπτον. Τεσσάρα για Άρσεναλ απέναντι στη Ρέντινγκ στο ντεμπούτο του Άντκινς.

Με αυτογκόλ του Τάιτους Μπραμπλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 1-0 στην έδρα της Σάντερλαντ και διατήρησε το +18 από τη δεύτερη Σίτι. Οι «κόκκινοι διάβολοι» εκμεταλλεύτηκαν τα αμυντικά κενά των γηπεδούχων και τελικώς λίγο πριν το ημίωρο, ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με τη βοήθεια του … Μπραμπλ ο οποίος έβαλε το πόδι του στην προσπάθεια του Ολλανδού.

Η Σάντερλαντ δεν κατάφερε να απειλήσει στη συνέχεια σε κανένα σημείο του αγώνα τους φιλοξενούμενους, με αποτέλεσμα η Γιουνάιτεντ να κρατήσει δυνάμεις και για το παιχνίδι της Δευτέρας με την Τσέλσι για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Τεσσάρες για Σίτι και Άρσεναλ


Πρέμιερ Λιγκ: Ασταμάτητη η Γιουνάιτεντ, 4αρες για Σίτι, Άρσεναλ
Με την καλύτερη ψυχολογία θα προετοιμαστεί για το ντέρμπι του Μάντσεστερ, η Σίτι η οποία διέσυρε την Νιούκαστλ με 4-0. Οι «καρακάξες» άντεξαν μόλις 40 λεπτά παίζοντας αμυντικά, με τον Τέβεζ στο 41’ να ανοίγει το σκορ, ενώ ο Σίλβα στο 45+2’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Κομπανί στο 56’ έκανε το 3-0, ενώ ο Πέρτς στο 70’ με αυτογκόλ, διαμόρφωσε το τελικό σκορ, το οποίο βάζει τη Νιούκαστλ σε περιπέτειες για την παραμονή της.

Από την άλλη, άνετη νίκη πήρε και η Άρσεναλ, η οποία επικράτησε με 4-1 της Ρέντινγκ στο ντεμπούτο του Νάιτζελ Άντκινς στον πάγκο των «ρόγιαλς». Από τα πρώτα λεπτά οι «κανονιέρηδες» έδειξαν τις… διαθέσεις τους, και μόλις στο 11’ ο Ζερβίνιο έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Καθόρλα έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα στο 48’, ενώ ο Ζιρού έκανε το 3-0 το 67’. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο 68’ με τον Ρόμπσον-Κανού, ωστόσο στο 77’ ο Αρτέτα έκανε το 4-1 από το σημείο του πέναλτι, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.


Πέρασε 3η η Τότεναμ, ήττα για Τσέλσι


Πρέμιερ Λιγκ: Ασταμάτητη η Γιουνάιτεντ, 4αρες για Σίτι, Άρσεναλ
Στην 3η θέση πέρασε η Τότεναμ, αν και με παιχνίδι περισσότερο, παίρνοντας σημαντική νίκη με 2-1 στην έδρα της Σουόνσι. Οι Λονδρέζοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, με τους Βερτόνχεν (7’) και Μπέιλ (21’) να πετυχαίνουν τα δύο τέρματα, και τον Μίτσου απλώς να μειώνει στο 71’ για το τελικό σκορ.

Από την άλλη, η Τσέλσι γνώρισε την ήττα με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» της Σαουθάμπτον η οποία από την άλλη έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Ροντρίγκιεζ στο 23’ άνοιξε το σκορ, με τον Τέρι να ισοφαρίζει στο 33’, ωστόσο δύο λεπτά μετά ο Λάμπερτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στα άλλα παιχνίδια, η Γουίγκαν επικράτησε με 1-0 της Νόριτς χάρη σε γκολ του Αρούνα Κονέ στο 81’, ενώ άνετη νίκη πήρε και η Γουέστ Χαμ η οποία κέρδισε με 3-1 την Γουέστ Μπρομ , με τον Κάρολ να σημειώνει 2 γκολ.

Τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής:


Σάββατο

Σάντερλαντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1

Άρσεναλ - Ρέντινγκ 4-1

Μάντσεστερ Σίτι - Νιούκαστλ 4-0

Σαουθάμπτον - Τσέλσι 2-1

Σουόνσι - Τότεναμ 1-2

Γουέστ Χαμ - Γουέστ Μπρομ 3-1

Γουίγκαν - Νόριτς 1-0

Έβερτον - Στόουκ (19:30)

Κυριακή

Άστον Βίλα - Λίβερπουλ (15:30)

Δευτέρα

Φούλαμ - ΚΠΡ (22:00)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.