Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Χαλίλοβιτς η Μπαρτσελόνα (video)

Ανακοίνωσε Χαλίλοβιτς η Μπαρτσελόνα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/3/2014 14:46
Την απόκτηση του Άλεν Χαλίλοβιτς για τα επόμενα πέντε χρόνια ανακοίνωσε σήμερα η Μπαρτσελόνα, η οποία κατέβαλε το ποσό των 2.2 εκατ. ευρώ στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την αγορά του 17χρονου Κροάτη μεσοεπιθετικού.

Παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι και επίσημα ο Άλεν Χαλίλοβιτς ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο και θα ενσωματωθεί αρχικά στην Μπαρτσελόνα Β’.

Πρόκειται για τον 17χρονο Κροάτη μεσοεπιθετικό που αγωνίζεται στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και θεωρείται από τα σπουδαιότερα ταλέντα στην Ευρώπης. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, μετράει ήδη τρεις συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών της χώρας του ενώ σε ηλικία 16 ετών πραγματοποίησε ντεμπούτο στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Ο ίδιος μετράει 19 συμμετοχές και 3 γκολ τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Κροατίας, ενώ αγωνίστηκε στα 5 από τα 6 παιχνίδια της Ντιναμό στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Όπως ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα, ο σύλλογος αγόρασε τον ποδοσφαιριστή έναντι 2.2 εκατ. ευρώ ποσό που θα αυξηθεί εφόσον ο Κροάτης άσος πιάσει συγκεκριμένους στόχους συμμετοχών και διακρίσεων.

«Είμαι ενθουσιασμένος και μου είναι δύσκολο να περιγράψω πώς αισθάνομαι. Ευχαριστώ πολύ τη Ντιναμό, που θα είναι για πάντα η πρώτη μου αγάπη και η ομάδα στην οποία τα όνειρά μου άρχισαν να γίνονται πραγματικότητα» δήλωσε αρχικά ο νεαρός άσος και συνέχισε:

«Η Μπαρτσελόνα είναι κάτι ξεχωριστό, αγαπώ αυτή την ομάδα από μικρό παιδί και είναι τιμή μου που θα αγωνιστώ με τη φανέλα της. Τώρα θέλω να κατακτήσω το νταμπλ με τη Ντιναμό και μετά θα αφοσιωθώ στη νέα μου ομάδα».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χαλίλοβιτς φερόταν να είχε τατουάζ στον καρπό του που έγραφε «Hala Madrid» όταν και έγινε γνωστή η μεταγραφή του παίκτη στη Μπαγερτσελόνα πριν ένα μήνα. Ωστόσο ο ίδιος έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται πως δεν έχει κανένα τέτοιο τατουάζ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.