Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ήττα και 3η θέση για Ρεάλ, μόνη στην κορυφή η Ατλέτικο (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ήττα και 3η θέση για Ρεάλ, μόνη στην κορυφή η Ατλέτικο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/3/2014 00:52
Η Ρεάλ παρότι πήρε προβάδισμα με τον Ρονάλντο κόντρα στη Σεβίλλη, γνώρισε την ήττα με 2-1 στο «Σάντσες Πιχουάν» και σε συνδυασμό με τη νίκη της Ατλέτικο (1-0) κόντρα στη Γρανάδα, υποχώρησε στην 3η θέση της Πριμέρα!

Λίγες ημέρες μετά την εντός έδρας ήττα στο «κλάσικο» από τη Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ γνώρισε νέο σοκ, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από τη Σεβίλλη στην Ανδαλουσία και σε συνδυασμό με τις νίκες της Μπαρτσελόνα και της Ατλέτικο, υποχώρησε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για τη Ρεάλ όταν στο 14ο λεπτό ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε το προβάδισμα στη «βασίλισσα» με απευθείας εκτέλεση φάουλ!

Ωστόσο η Σεβίλλη κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς, χάρη στον Κάρλος Μπάκα. Ο Κολομβιανός επιθετικός με δύο προσωπικά τέρματα στο 19’ και στο 72’, έκανε την ανατροπή και χάρισε τη μεγάλη νίκη στους Ανδαλουσιανούς οι οποίοι σε συνδυασμό με τη «γκέλα» της Μπιλμπάο, μείωσαν στο -6 τη διαφορά τους από την 4η θέση.

Αντίθετα, η Ρεάλ, η οποία δεν κατάφερε να απαντήσει και να επιστρέψει στο ματς, υποχώρησε στην 3η θέση με 70 βαθμούς, δύο λιγότερους από τη Μπαρτσελόνα και τρεις από την πρωτοπόρο Ατλέτικο!

Μόνη στην κορυφή η Ατλέτικο!


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ήττα και 3η θέση για Ρεάλ, μόνη στην κορυφή η Ατλέτικο (video)
Το «δώρο» της Ρεάλ εκμεταλλεύτηκε η Ατλέτικο η οποία κέρδισε με 1-0 την Γρανάδα και πλέον βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Σε ένα μέτριο παιχνίδι στο «Βιθέντε Καλντερόν», η Ατλέτικο κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Γρανάδα με τέρμα του Ντιέγκο Κόστα στο 63’ και να πάρει τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στη μάχη για τον τίτλο.

Μάλιστα, με αυτή τη νίκη οι «ροχιμπλάνκος» πέρασαν μόνοι πρώτη στην κορυφή με +3 από την Ρεάλ και +2 από την Μπαρτσελόνα, η οποία κέρδισε νωρίτερα την Θέλτα με 3-0 στο «Καμπ Νου».




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.