Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέρια Α: Πήρε εκδίκηση στο Μιλάνο η Γιουβέντους

Σέρια Α: Πήρε εκδίκηση στο Μιλάνο η Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/3/2013 19:05
Μεγάλη νικήτρια στον ιταλικό ντέρμπι αναδείχθηκε η Γιουβέντους, η οποία κέρδισε με 2-1 την Ίντερ μέσα στο Μιλάνο και πήρε έτσι εκδίκηση από την ήττα στον πρώτο γύρο, όπου οι «νερατζούρι» της «έσπασαν» το αήττητο των 49 αγώνων.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά των «μπιανκονέρι», οι οποίοι επικράτησαν με 2-1 χάρη στα τέρματα των Κουαλιαρέλα (3’) και Μάτρι (60’) και έτσι συνεχίζουν ακάθεκτοι την πορεία τους για την κατάκτηση του τίτλου.

Από την άλλη η Ίντερ έχασε έδαφος στην διεκδίκηση μιας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη, καθώς το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει προσωρινά με τον Παλάσιο στο 54’. Παρόλα αυτά διαμαρτύρονταν για πέναλτι σε ανατροπή του Κασάνο από τον Κιελίνι στο δεύτερο μέρος.

Το ματς


Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους, με τον Κουαλιαρέλα μόλις στο 3ο λεπτό να κάνει το 1-0, παγώνοντας το «Τζουζεπε Μεατσα». Στη συνέχεια το παιχνίδι κύλησε με την Γιουβέντους να είχε τον έλεγχο και την Ίντερ να έδειχνε ότι βρίσκονταν σε πολύ κακή μέρα, καθώς δεν μπορούσε να απειλήσει καθόλου την εστία της «Μεγάλης Κυρίας».

Στο ημίχρονο ο Στραματσιόνι έριξε στο παιχνίδι τον Φρέντι Γκουαρίν με αποτέλεσμα η εικόνα των «νερατζούρι» να ήταν εμφανώς καλύτερη στο δεύτερο μέρος. Έτσι ύστερα από ωραία συνεργασία των Κόβατσιτς και Κασάνο, ο Παλάσιο έκανε το 1-1 στο 54’, φτάνοντας τα 20 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις.

Παρόλα αυτά η χαρά δεν κράτησε πολύ για τους γηπεδούχους, καθώς η Γιουβέντους εκμεταλλεύτηκε την κακιά άμυνα της Ίντερ και ο Μάτρι δεν δυσκολεύτηκε να ξαναδώσει το προβάδισμα για την Γιουβέντους στο 60’.

Οι γηπεδούχοι έψαξαν στη συνέχεια την ισοφάριση και θα μπορούσαν να τα καταφέρουν αν ο διαιτητής καταλόγιζε πέναλτι σε ανατροπή του Κασάνο από τον Κιελίνι. Τελικώς το παιχνίδι τελείωσε χωρίς κάποιο άλλο τέρμα, και την Ίντερ να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Καμπιάσο στο 90+4’.

Στα άλλα παιχνίδια, η Λάτσιο κέρδισε με ανατροπή την Κατάνια με 2-1, ενώ η Ρόμα ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Παλέρμο. «Γκέλα» και για τη Φιορεντίνα η οποία ηττήθηκε με 2-1 από την Κάλιαρι, η Πάρμα κέρδισε με τη Πεσκάρα με το εμφατικό 3-0, ενώ Ουντινέζε και Μπολόνια έμειναν στο 0-0.

Τέλος, Τζένοα και Σιένα ήρθαν ισόπαλες 2-2

Τα αποτελέσματα της 30ής αγωνιστικής


Αταλάντα - Σαμπντόρια 0-0

Κάλιαρι - Φιορεντίνα 2-1

Τζένοα - Σιένα 2-2

Ίντερ - Γιουβέντους 1-2

Λάτσιο - Κατάνια 2-1

Παλέρμο - Ρόμα 2-0

Πάρμα - Πεσκάρα 3-0

Ουντινέζε - Μπολόνια 0-0

Κιέβο - Μίλαν (19:30)

Τορίνο - Νάπολι (22:00)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.