Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: 5x5 ο Παναθηναϊκός, ήττα στο 90+3’ για Ολυμπιακό

Σούπερ Λιγκ: 5x5 ο Παναθηναϊκός, ήττα στο 90+3’ για Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/3/2014 21:30
Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 3-0 την Καλλονή στη Λεωφόρο και σε συνδυασμό με την ήττα του Ατρόμητου νωρίτερα, έπιασε τους Περιστεριώτες στη δεύτερη θέση με 62 βαθμούς, ενώ διατήρησε το +5 από το 5ο Αστέρα ο οποίος κέρδισε με 2-1 τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη με γκολ-οφσάιντ στο 90+3’.

Την 5η συνεχόμενη νίκη του στην Σούπερ Λιγκ πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κέρδισε με 3-0 την Καλλονή στη Λεωφόρο και έπιασε Ατρόμητο και ΠΑΟΚ (έχει παιχνίδι λιγότερο) στην δεύτερη θέση με 62 βαθμούς, λίγες ημέρες πριν τον αγώνα με την ομάδα του Γιώργου Παράσχου στο Περιστέρι.

Οι «πράσινοι» παρά τις απουσίες (μεταξύ αυτών και του Μάρκους Μπεργκ) δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου κόντρα στην Καλλονή και πήραν μια άνετη νίκη χάρη στα τέρματα των Ντίνα (14’), Καρέλη (42’) και αυτογκόλ του Βαλιού (71’).

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και στο 14’ μετά από κλέψιμο και πάσα του Καρέλη, ο Ντίνας άνοιξε το σκορ με πλασέ για τους γηπεδούχους.

Οι ρόλοι εναλλάχτηκαν στο 44΄, όταν ο Ντίνας μετά από πίεση και κλέψιμο της μπάλας, έδωσε στον Καρέλη, ο οποίος με βολέ πέτυχε ένα υπέροχο γκολ, διπλασιάζοντας το προβάδισμα της ομάδας του.

Η Καλλονή με εξαίρεση μια καλή στιγμή στο 24’ με σουτ του Νιαμπούγιου, δεν κατάφερε να αντιδράσει, και τελικώς ο Παναθηναϊκός πέτυχε και τρίτο γκολ στο 72’, όταν μετά από σέντρα του Σπυρόπουλου, ο Βαλιός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 3-0.

Νίκη στο 90+3΄για Αστέρα


Σούπερ Λιγκ: 5x5 ο Παναθηναϊκός, ήττα στο 90+3’ για Ολυμπιακό
Με γκολ-οφσάιντ του Καράσκο στο 90+3’, ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε με 2-1 τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη και πήρε μια σημαντική νίκη ενόψει των πλέι οφ. Πρώτο γκολ του Βέργου με την πρώτη ομάδα.

Ύστερα από επτά συνεχόμενες ήττες, ο Αστέρας κατάφερε να κερδίσει τον Ολυμπιακό, ο οποίος γνώρισε την τρίτη ήττα του στη φετινή Σούπερ Λιγκ.

Οι Αρκάδες προηγήθηκαν στο 22’ όταν μετά από λάθος γύρισμα το Μαρκάνο, ο Ντε Μπλάσις επωφελήθηκε και κέρδισε από κοντά τον Μέγιερ, «γράφοντας» το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να απαντήσει και είχε ευκαιρίες λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με τους Κάμπελ και Μαρκάνο για να πάει με το 1-1 στα αποδυτήρια.

Τελικώς οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 60’ όταν μετά από κόρνερ του Σάμαρη, ο νεοεισελθόντας Βέργος έπιασε την κεφαλιά, κάνοντας το 1-1, με τον νεαρό άσο να πετυχαίνει το πρώτο του επίσημο γκολ με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Μίτσελ πίεσε για ένα δεύτερο τέρμα, χωρίς αποτέλεσμα και στις καθυστερήσεις, ο Καράσκο πέτυχε (από θέση οφσάιντ) το γκολ της νίκης για τον Αστέρα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.