Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

H UEFA θέλει να δημιουργήσει νέο τουρνουά Εθνικών ομάδων!

H UEFA θέλει να δημιουργήσει νέο τουρνουά Εθνικών ομάδων!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/3/2014 16:33
Τα πλάνα της για ένα νέο ευρωπαϊκό τουρνουά Εθνικών ομάδων που αναμένεται να δίνει εισιτήρια για το Μουντιάλ και το Euro, θα παρουσιάσει την Πέμπτη η UEFA, στο ετήσιο Κογκρέσο που θα διεξαχθεί στο Καζακστάν.

Όπως αποκάλυψε ο γενικός γραμματέας της UEFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία σκοπεύει να δημιουργήσει ένα νέο ευρωπαϊκό τουρνουά Εθνικών ομάδων που θα διεξάγεται κάθε δύο χρόνια από τη σεζόν 2018/19 και θα έχει σκοπό να αντικαταστήσει τα διεθνή φιλικά παιχνίδια, ενώ σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται, θα δίνει ακόμα και εισιτήρια συμμετοχής για διοργανώσεις όπως το Μουντιάλ και το Euro.

Μάλιστα, προβλέπεται οι 54 ευρωπαϊκές εθνικές ομάδες να χωριστούν σε 3-4 κατηγορίες που θα συνδέονται μεταξύ τους με θέσεις ανόδου και υποβιβασμού, προκειμένου να διεξάγονται ανταγωνιστικοί αγώνες.

Παράλληλα στα πλάνα περιλαμβάνεται και η διεξαγωγή final-four όπου πιθανότατα η νικήτρια ομάδα θα κερδίζει κάποιου είδους έπαθλο.

Όλα αυτά είναι όσα διαρρέονται μέχρι στιγμής από διάφορες πηγές και τίποτα επίσημο, καθώς η παρουσίαση της νέας αυτής διοργάνωσης που σκοπεύει να δημιουργήσει η UEFA, θα γίνει τη Πέμπτη στο ετήσιο Κογκρέσο που θα διεξαχθεί στο Καζακστάν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.