Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σιμεόνε: «Αστείες οι διαμαρτυρίες της Ρεάλ για τη διαιτησία»

Σιμεόνε: «Αστείες οι διαμαρτυρίες της Ρεάλ για τη διαιτησία»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/3/2014 01:24
Ως αστείες χαρακτήρισε τις διαμαρτυρίες των παικτών της Ρεάλ για τη διαιτησία στο «κλάσικο» ο τεχνικός της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε.

Αμέσως μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα (4-3) στο «Μπερναμπέου» ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Σέρχιο Ράμος απέδωσαν την ήττα της Ρεάλ στην διαιτησία του Ουντινάνο Μαγένκο, ενώ άφησαν να εννοηθεί πως οι Καταλανοί έχουν διαρκή εύνοια από τη διαιτησία.

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις συζητήθηκαν αρκετά στην Ισπανία και γι’ αυτό ο τεχνικός της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε κλήθηκε να τις σχολιάσει, με τον Αργεντινό τεχνικό να δηλώνει: «Η αλήθεια είναι πως οι διαμαρτυρίες της Ρεάλ με έκαναν να γελάσω πολύ».

Ο ίδιος, παρότι η Ατλέτικο «σκαρφάλωσε» ξανά στην κορυφή του πρωταθλήματος, δεν θέλησε να χαρακτηρίσει φαβορί για τον τίτλο την ομάδας του:

«Η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα παραμένουν τα φαβορί για τον τίτλο. Εάν έμεναν 2-3 αγώνες, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Πλέον πρέπει να κερδίσουμε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια και αυτό είναι πολύ δύσκολο» δήλωσε ο Σιμεόνε και συνέχισε:

«Θα δούμε αν είμαστε έτοιμοι να αντέξουμε την πίεση. Η πραγματικότητα είναι πως η Ατλέτικο έχει κερδίσει μόνο ένα πρωτάθλημα εδώ και 40 χρόνια και για να μιλήσουμε για τίτλο, θα πρέπει να βρισκόμαστε στην ίδια θέση λίγο πριν το φινάλε της σεζόν» .

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.