Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντσελίγκα: Πρωταθλήτρια και μαθηματικά η Μπάγερν (video)

Μπουντσελίγκα: Πρωταθλήτρια και μαθηματικά η Μπάγερν (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/3/2014 23:01
Η Μπάγερν κέρδισε με 3-1 την Χέρτα στο Βερολίνο και κατέκτησε και μαθηματικά το 24ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, 7 αγωνιστικές πριν το φινάλε της Μπουντσελίγκα.

Πρωταθλήτρια Γερμανίας για τη σεζόν 2013-14 είναι και μαθηματικά η Μπάγερν η οποία κέρδισε με 3-1 τη Χέρτα στο Βερολίνο και «σφράγισε» τον τίτλο, 7 αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Οι Βαυαροί μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων πριν τη συμπλήρωση 15 λεπτών με τα τέρματα των Κρόος (6’) και Γκέτσε (14’).

Ο Ράμος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι μείωσε στο 66’ για τη Χέρτα, όμως στο 79’ ο Ριμπερί «κλείδωσε» τη νίκη η οποία επέτρεψε στη Μπάγερν να κατακτήσει το 24ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και δεύτερο συνεχόμενο.

Αυτός ήταν ο τρίτος τίτλος του Πεπ Γκουαρντιόλα στην Μπάγερν μετά το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ενώ ο Ισπανός έγινε μόλις ο δεύτερος μη-Γερμανός τεχνικός τα τελευταία 17 χρόνια που κέρδισε τη… σαλατιέρα μετά τον Φαν Γκαάλ.



«Άσφαιρο» το ντέρμπι


Μπουντσελίγκα: Πρωταθλήτρια και μαθηματικά η Μπάγερν (video)
Από την άλλη, ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το ντέρμπι του Ρουρ μεταξύ της Ντόρτμουντ και της Σάλκε στο Βεστφάλεν με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μείνουν στην 2η και στην 3η θέση του πρωταθλήματος.

Βασικός αγωνίστηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ενώ αντίθετα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έμεινε εκτός αποστολής.

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια της να τερματίσει στην τετράδα πήρε η Βόλφσμπουργκ η οποία κέρδισε με 3-1 την Βέρντερ στη Βρέμη, σε αντίθεση με την Μάιντς η οποία ηττήθηκε με 3-1 στην έδρα της ουραγού Μπραουνβσάιγκ και έχασε έδαφος στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

*992 επιτυχημένες πάσες είχε η Μπάγερν (Ο Λαμ είχε 134 στις 134 επιτυχημένες)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.