Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κρόιφ: «Το πρόβλημα της Μπαρτσελόνα είναι ο Νεϊμάρ»

Κρόιφ: «Το πρόβλημα της Μπαρτσελόνα είναι ο Νεϊμάρ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/3/2014 16:38
Ως το μεγαλύτερο πρόβλημα της φετινής Μπαρτσελόνα χαρακτήρισε τον Νεϊμάρ ο Γιόχαν Κρόιφ επικρίνοντας το ποσό της μεταγραφής που δαπανήθηκε για την απόκτηση του αλλά και τις υψηλές αποδοχές που απολαμβάνει ο 21χρονος ποδοσφαιριστής.

Έντονη κριτική προς τον Νεϊμάρ αλλά και στην απόφαση της διοίκησης να ξοδέψει ένα πολύ μεγάλο ποσό για την απόκτηση του, άσκησε ο Γιόχαν Κρόιφ ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στις υψηλές αποδοχές που απολαμβάνει ο 21χρονος:

«Το πρόβλημα της Μπαρτσελόνα είναι ο Νεϊμάρ. Είναι χωρίς αμφιβολία μεγάλος παίκτης, όμως δεν μπορείς να αγοράζεις έναν 21χρονο που να τον πληρώνεις περισσότερο από παίκτες που τα έχουν κερδίσει όλα. Κανείς στα 21 του δεν είναι Θεός. Έχεις ήδη τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο και ένας 21χρονος δεν μπορεί να είναι η μεγάλη φιγούρα. Είναι αδύνατον στο ποδόσφαιρο. Στα 26 ναι, αλλά στα 21 όχι» δήλωσε ο θρύλος της Μπαρτσελόνα.

Να σημειωθεί πως οι «μπλαουγκράνα» έδωσαν -σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία- το ποσό των 57,1 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Νεϊμάρ, ενώ ο ίδιος φέρεται να απολαμβάνει ετήσιες αποδοχές ύψους 7 εκατ. ευρώ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.