Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με πολλές απουσίες στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός

Με πολλές απουσίες στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/3/2014 14:53
Με γεμάτο το απουσιολόγιο θα ταξιδέψει στην Τρίπολη για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Αστέρα ο Ολυμπιακός, καθώς ο Μίτσελ άφησε εκτός τους Φουστέρ και Πέρες που ένιωσαν ενοχλήσεις αλλά και τους Τσόρι, Χολέμπας και Εντινγκά.

Χωρίς αρκετά από τα βασικά του στελέχη θα ταξιδέψει στην Τρίπολη εν όψει του αγώνα της Τετάρτης με τον Αστέρα ο Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα ο Μίτσελ άφησε εκτός αποστολής για προληπτικούς λόγους τους Φουστέρ και Πέρες, οι οποίοι ένιωσαν ενοχλήσεις στο γόνατο λόγω ενός αιματώματος και δεν προπονήθηκαν την Τρίτη.

Παράλληλα ο Ισπανός τεχνικός άφησε στην Αθήνα και τους Τσόρι, Χολέμπας και Εντινγκά προκειμένου να τους δώσει «ανάσες» λίγες ημέρες πριν τον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (2/4).

Εκτός έμειναν και οι τραυματίες Σιόβας, Ιμπαγάσα και Σαβιόλα, ενώ αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι νεαροί Βέργος και Γιάνκοβιτς.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Τόρες, Πελέ, Βέργος, Κάμπελ, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Σέποβιτς, Γιάνκοβιτς, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Σαλίνο, Σάμαρης, Βαλντές.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.