Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ήττα στο 90+1΄ για Σοσιεδάδ, ξέφυγε η Μπιλμπάο (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ήττα στο 90+1΄ για Σοσιεδάδ, ξέφυγε η Μπιλμπάο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/3/2014 01:59
Με τον 18χρονο Χισάμ Κχαλουά να σκοράρει στο 90+1’ στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Αλμερία, η ομάδα της Ανδαλουσίας κέρδισε σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με 4-3 την Σοσιεδάδ, σκορ που επέτρεψε στην Μπιλμπάο να ξεφύγει με +8 στην 4η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μεγάλη νίκη στη μάχη της για την παραμονή πήρε η Αλμερία, η οποία παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ κόντρα στη Σοσιεδάδ, κατάφερε να κερδίσει με 4-3, με αποτέλεσμα να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, με την Σοσιεδάδ αντίθετα να μένει στην 6η θέση με 46 βαθμούς, δίνοντας την ευκαιρία στην Μπιλμπάο του Βαλβέρδε να ξεφύγει με +8 στην 4η θέση.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 21’ με πέναλτι του Βέλα, με την Αλμερία όμως να απαντάει στο 29’ με ωραίο πλασέ του Ντιάθ, ισοφαρίζοντας σε 1-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο 58’ ο διαιτητής τα έκανε… θάλασσα καθώς ακύρωσε κανονικό γκολ της Αλμερία ως οφσάιντ και λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο Αγκιρέτσε με καταπληκτική λόμπα έκανε το 1-2 για τη Σοσιεδάδ.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα, όταν ο διαιτητής καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι του Βιδάλ στο 66’ (ανατράπηκε εκτός περιοχής), και ο Βέρζα δεν αστόχησε, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Μάλιστα στο 71’, ο Βιδάλ, ανατράπηκε ξανά, αυτή τη φορά στην περιοχή, με τον διαιτητή να δείχνει εκ νέου την άσπρη βούλα, και τον Βέρζα να ευστοχεί ξανά, δίνοντας το προβάδισμα για την Αλμερία.

Η Σοσιεδάδ δεν τα παράτησε και στο 85’ ισοφάρισε σε 3-3 με τον Βεργκάρα, όμως στο 90+1΄ο 18χρονος Χισάμ Κχαλουά που πέρασε στο παιχνίδι μόλις στο 87’, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του, χάρισε τη νίκη στην Αλμερία, διαμορφώνοντας το τελικό 4-3 με ένα τυχερό γκολ!

Τα γκολ (δείτε από το 0:45)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.