Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έφυγε» ο Σταύρος Νταϊφάς

«Έφυγε» ο Σταύρος Νταϊφάς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/3/2014 16:07
Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 87 ετών άφησε τη Δευτέρα ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού και γνωστός εφοπλιστής, Σταύρος Νταϊφάς.

Ο πρώτος πρόεδρος του Ολυμπιακού στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και γνωστός εφοπλιστής, απεβίωσε στο σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο σε ηλικία 87 ετών και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ασκληπιείο» της Βούλας.

Ο Σταύρος Νταιφάς συνολικά ήταν στην προεδρία του Ολυμπιακού για 9 χρόνια, σε 3 διαφορετικές χρονικές περιόδους. Από το 1979 έως το 1985, το 1986 και από το 1992 έως το 1994, οδηγώντας τον σύλλογο σε 4 διαδοχικά πρωταθλήματα (1980, 1981, 1982, 1983), ενώ επέστρεψε για να πάρει τον τελευταίο του τίτλο το 1987.

Υπήρξε στενός φίλος με τον Μιλτιάδη Μαρινάκη, πατέρα του Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί την δεκαετία του 1980, ενώ συνετέλεσε στη συμφωνία μεταξύ του Σωκράτη Κόκκαλη και του νυν προέδρου του Ολυμπιακού το καλοκαίρι του 2010.

Η γραπτή δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Σήμερα είναι μέρα πένθους για την οικογένεια του Ολυμπιακού μας.

Έφυγε για τις αιώνιες θάλασσες ο Σταύρος Νταϊφάς, ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένας Έλληνας που τίμησε την πατρίδα μας σε κάθε βήμα της ζωής του.

Γνώρισα τον Σταύρο Νταϊφά σε παιδική ηλικία όταν στο πλευρό του πατέρα μου Μιλτιάδη ζούσα από κοντά τους αγώνες τους για την ομάδα και μάθαινα να τη λατρεύω όπως εκείνοι.

Ο Σταύρος Νταϊφάς μου έμαθε κάτι πολύ σημαντικό. Κάτι που έκανε εκείνος όταν ήταν Πρόεδρος του Ολυμπιακού μας.

Χωρίς να έχει κανένα άλλο συμφέρον, παρά μόνο από αγνή αγάπη για τον σύλλογο και για να υπερασπιστεί το δίκαιο και τα συμφέροντα του Ολυμπιακού, ήταν ικανός να σταθεί μόνος, αντιμέτωπος με όλους, αδιαφορώντας για το προσωπικό κόστος.

Και αυτό είναι ένα μάθημα που δε θα ξεχάσω ποτέ.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού δε θα λησμονήσει ποτέ τον Άνθρωπο, τον Πρόεδρο, τον Ηγέτη, το Νικητή Σταύρο Νταϊφά.

Καλό ταξίδι Πρόεδρε
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.