Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τα έβαλαν με τη διαιτησία, Ρονάλντο και Ράμος

Τα έβαλαν με τη διαιτησία, Ρονάλντο και Ράμος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/3/2014 02:06
Στη διαιτησία απέδωσαν την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπαρτσελόνα οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Σέρχιο Ράμος.

Υπεύθυνο για την ήττα της Ρεάλ από την Μπαρτσελόνα στο «Μπερναμπέου (3-4) θεώρησαν τον διαιτητή, Ουντινάνο Μαγένκο οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Σέρχιο Ράμος.

Συγκεκριμένα ο πρώτος άφησε να εννοηθεί πως οι Καταλανοί έχουν διαρκή εύνοια από τη διαιτησία, τονίζοντας πως: «Πολλοί δεν θέλουν να πάρει η Ρεάλ το πρωτάθλημα»:

«Ο διαιτητής έκανε πάρα πολλά λάθη. Ένα παιχνίδι τέτοιου επιπέδου χρειαζόταν έναν διαιτητή αντίστοιχης αξίας. Εκείνος ήταν νευρικός και αγχωμένος από την αρχή. Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω δικαιολογίες για την ήττα μας, αλλά έκανε πολλά λάθη.

Νομίζω ότι πολλοί δεν θέλουν να πάρει η Ρεάλ το πρωτάθλημα και ήθελαν να επιστρέψει η Μπαρτσελόνα στη διεκδίκηση του τίτλου. Αν έχανε σήμερα θα ήταν εκτός διεκδίκησης. Στα πέντε χρόνια που είμαι εδώ η Ρεάλ δεν έχει ευνοηθεί ποτέ από τη διαιτησία και ξέρω πώς λειτουργούν τα πράγματα εδώ.

Πιστεύω πάντως πως παρ’ όλα αυτά εμείς θα πάρουμε το πρωτάθλημα στο τέλος
» τόνισε ο Πορτογάλος άσος ο οποίος κέρδισε ανύπαρκτο πέναλτι στο 55’ καθώς ανατράπηκε εκτός περιοχής.

Ράμος: «Κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα αντιμετωπίσεις»

Τα έβαλαν με τη διαιτησία, Ρονάλντο και Ράμος
Από την πλευρά του, ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος αποβλήθηκε για 19η φορά στην καριέρα του στο 65’ καθώς ο διαιτητής είδε ανατροπή του Νειμάρ στην περιοχή της Ρεάλ, τόνισε πως η φάση ξεκίνησε από οφσάιντ, ενώ πρόσθεσε πως: «Κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα αντιμετωπίσεις», αναφερόμενος στην διαιτησία:

«Για το καλό του ποδοσφαίρου ελπίζω ο Μαγένκο να μη σφυρίξει ξανά αγώνα μας, για να υπάρχει ισονομία. Σε όλα τα «κλάσικο» υπάρχει ένταση, αλλά πάντα πρωταγωνιστής είναι ο διαιτητής. Ναι, ίσως η ανατροπή του Ρονάλντο να μην ήταν πέναλτι, αλλά ούτε αυτή του Νεϊμάρ έπρεπε να οδηγήσει σε πέναλτι κι αποβολή γιατί ξεκίνησε από θέση οφσάιντ.

Αν είχαν σκοπό να εξισορροπήσουν την κατάσταση για τη μάχη του τίτλου, τα κατάφεραν. Κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα αντιμετωπίσεις. Εμείς πάντως θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για το πρωτάθλημα
», δήλωσε ο Ράμος.

Το πέναλτι που κέρδισε ο Ρονάλντο:



Το πέναλτι που κέρδισε ο Νειμάρ:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.