Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πήρε το ντέρμπι και μπήκε ξανά στο «κόλπο» η Μπαρτσελόνα (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πήρε το ντέρμπι και μπήκε ξανά στο «κόλπο» η Μπαρτσελόνα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/3/2014 23:55
Σε ένα μεγάλο παιχνίδι στο «Μπερναμπέου», η Μπαρτσελόνα με χατ-τρικ του Λιονέλ Μέσι (42, 64’ πεν., 84’ πεν. ) κέρδισε με 4-3 την Ρεάλ και έβαλε «φωτιά» στη μάχη για τον τίτλο καθώς μείωσε στο -1 την διαφορά της στην κορυφή από τη «βασίλισσα» αλλά και την Ατλέτικο! Άνοιξε το σκορ ο Ινιέστα (7’), το.. γύρισε προσωρινά ο Μπενζεμά (20’, 24’). Λάθος αποφάσεις του διαιτητή στο πέναλτι του Ρονάλντο (55’) και σε αυτό του Νειμάρ (65΄) που στοίχησε την αποβολή του Ράμος.

Σε ένα παιχνίδι-διαφήμιση του αθλήματος το οποίο δυστυχώς επηρεάστηκε στο δεύτερο ημίχρονο από τις λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις, η Μπαρτσελόνα κατάφερε να πάρει τη νίκη με 4-3 στην έδρα της Ρεάλ και να μπει ξανά στο «κόλπο» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ινέστα έδωσε το προβάδισμα μόλις στο 7ο λεπτό για τους Καταλανούς, με την Ρεάλ να απαντάει με δύο τέρματα του Μπενζεμά (20’, 24’), ενώ είχε ευκαιρίες για να πετύχει και 3ο γκολ πριν το ημίχρονο, ωστόσο στο 42’ ο Μέσι με ωραία ενέργεια ισοφάρισε σε 2-2.

Στο 55’, ο Ρονάλντο κέρδισε πέναλτι (ανατράπηκε εκτός περιοχής) και ο Πορτογάλος δεν αστόχησε, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στην Ρεάλ, όμως στο 63’ ο Νειμάρ κέρδισε και αυτός πέναλτι αλλά και την αποβολή του Ράμος (στα ριπλέι φάνηκε πως ο Ισπανός στόπερ δεν ακουμπάει τον Βραζιλιάνο), με τον Μέσι να ισοφαρίζει σε 3-3.

Η Μπαρτσελόνα πήρε τα ηνία του αγώνα, είχε δοκάρι με τον Άλβες στο 74΄και στο 84’ ο Μέσι με νέο πέναλτι, διαμόρφωσε το τελικό 4-3!

Στους 69 βαθμούς η Μπαρτσελόνα η οποία μείωσε στο -1 από Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης, που ευνοήθηκε από το αποτέλεσμα και διατηρήθηκε στην κορυφή!

Το ματς:

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πήρε το ντέρμπι και μπήκε ξανά στο «κόλπο» η Μπαρτσελόνα (video)
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν αρκετά δυνατά την αναμέτρηση και το παιχνίδι πήρε «φωτιά» μόλις στο 7ο λεπτό όταν ο Μέσι έβγαλε στον Ινιέστα και αυτός από κοντά με εξαιρετικό τελείωμα, άνοιξε το σκορ για τη Μπαρτσελόνα.

Η Ρεάλ δεν πτοήθηκε και στο 13’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπενζεμά, ενώ στο 15’ ο Μέσι παραλίγο να κάνει το 2-0, καθώς σε τετ-α-τετ με τον Λόπεθ, έστειλε τη μπάλα άουτ!

Και κάπου εκεί ήρθε η αντεπίθεση της Ρεάλ, με τον Μπενζεμά να ισοφαρίζει με κεφαλιά σε 1-1, ενώ ο ίδιος στο 24’ έπιασε στον ύπνο την άμυνα της Μπαρτσελόνα και από κοντά δεν αστόχησε, δίνοντας το προβάδισμα στη «βασίλισσα».

Μάλιστα ο ίδιος παραλίγο να πετύχει ένα ιστορικό χατ-τρικ στο 26’, όταν μετά από σέντρα του Ντι Μαρία, σούταρε από κοντά, ωστόσο ο Πικέ έσωσε στη γραμμή, προτού η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πήρε το ντέρμπι και μπήκε ξανά στο «κόλπο» η Μπαρτσελόνα (video)
Έτσι, αφού η Μπαρτσελόνα δεν πλήρωσε με 3ο γκολ τα αμυντικά της κενά, κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 42’, όταν μετά από εξαιρετική ενέργεια του Μέσι, ο Αργεντινός άσoς ισοφάρισε σε 2-2 για τους Καταλανούς, σκορ που έμεινε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, καθώς η η κεφαλιά του Μπενζεμά στις καθυστερήσεις έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Βαλντές!

Το παιχνίδι ξεκίνησε το ίδιο εντυπωσιακά στην επανάληψη, με τον Γάλλο επιθετικό να χάνει μεγάλη στιγμή στο 53’, ωστόσο στο επόμενο λεπτό ο Ρονάλντο κέρδισε πέναλτι, σε μια λάθος υπόδειξη του διαιτητή, καθώς ο Πορτογάλος ανατράπησε από τον Άλβες μισό μέτρο έξω από την περιοχή.

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πήρε το ντέρμπι και μπήκε ξανά στο «κόλπο» η Μπαρτσελόνα (video)
Ο CR7 δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα στο 54’, βάζοντας την Ρεάλ ξανά μπροστά στο σκορ, ωστόσο η Μπαρτσελόνα απάντησε με το… ίδιο νόμισμα στο 63’.

Συγκεκριμένα, ο Νειμάρ βγήκε στην πλάτη της άμυνας και κέρδισε πέναλτι αλλά και την αποβολή του Ράμος, ο οποίος ωστόσο στο ριπλέι φάνηκε πως δεν ανατρέπει τον Βραζιλιάνο!

Ωστόσο αυτό δεν προβλημάτισε τον Μέσι ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να γράψει για δεύτερη φορά το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, ισοφαρίζοντας σε 3-3 και παράλληλα να γίνει ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της Πριμέρα.

Η Μπαρτσελόνα, παίζοντας με αριθμητικό πλεονέκτημα, πήρε τα ηνία και έχασε μεγάλη ευκαίρια για το 4-3, με τον Άλβες να σημαδεύει στο 74΄ με σουτ το δοκάρι του Βαλντές.

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πήρε το ντέρμπι και μπήκε ξανά στο «κόλπο» η Μπαρτσελόνα (video)
Τελικώς, η λύση ήρθε στο 83΄όταν ο Ινιέστα κέρδισε πέναλτι (αυτή τη φορά σωστό) και ο Μέσι ευστόχησε ξανά από την άσπρη βούλα στο 84’, για το 4-3 της Μπαρτσελόνα!

Με το γκολ που σημείωσε, ο Μέσι έφτασε τα 21 τέρματα κόντρα στη Ρεάλ, ενώ έγινε ο πρώτος παίκτης της Μπαρτσελόνα που πετυχαίνει χατ-τρικ στο «Μπερναμπέου».

Το τελικό 4-3 παρέμεινε μέχρι το φινάλε, με αποτέλεσμα οι «μπλαουγκράνα» να πάρουν μια μεγάλη νίκη που τους βάζει ξανά στο κόλπο για τον τίτλο, με τις δύο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού στις 16 Απριλίου για τον τελικό του Κυπέλλου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Ρεάλ Μαδρίτης: Ντιέγκο Λόπεθ, Πέπε, Ράμος, Κριστιάνο, Μπενζεμά (65’ Βαράν), Μπέιλ, Μαρσέλο, Αλόνσο, Καρβαχάλ, Μόντριτς (90’ Μοράτα), Ντι Μαρία

Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Άλβες, Πικέ, Μασεράνο, Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Φάμπρεγας (78’ Αλέξις), Νεϊμάρ (68’ Πέδρο), Μέσι, Ινιέστα

Τα γκολ:



Το πέναλτι που κέρδισε ο Ρονάλντο:



Το πέναλτι που κέρδισε ο Νειμάρ:



Το πάτημα του Μπουσκέτς στο κεφάλι του πεσμένου Πέπε:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Τελευταίες ειδήσεις