Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» νωρίς με Βαλντές

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» νωρίς με Βαλντές

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/3/2014 23:00
Με τον Βαλντέζ να πετυχαίνει το γρηγορότερο χατ-τρικ στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος (3’, 9’ 13’), ο Ολυμπιακός κέρδισε με 4-1 τον Εργοτέλη στην Κρήτη, με τον Κάμπελ να πετυχαίνει το 4ο γκολ στο 32’, και τον Ιμπραϊμ να μειώνει στο 55’ για τους γηπεδούχους με εξαιρετικό σουτ.

Την ημέρα των 51ων γενεθλίων του Μίτσελ, ο Νέλσον Βαλντέζ φρόντισε να του κάνει… δώρο, καθώς σημείωσε χατ-τρικ μέσα σε 13 λεπτά (3’, 9’, 13’) και ουσιαστικά «καθάρισε» από πολύ νωρίς τη νίκη (4-1) του Ολυμπιακού απέναντι στον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

Μάλιστα ο Ολυμπιακός ο οποίος αγωνίστηκε με πολλά νέα πρόσωπα σε σχέση με την ενδεκάδα στο «Όλντ Τράφορντ», πέτυχε και 4ο γκολ με πέναλτι του Κάμπελ στο 32’, σκορ που επέτρεψε στους «ερυθρόλευκους» να χαλαρώσουν στην συνέχεια.

Στην επανάληψη, ο Εργοτέλης έψαξε το γκολ της τιμής και το πέτυχε στο 55’ με μακρινό σουτ του Ιμπραϊμ, ενώ απείλησε με τους Μπουχαλάκη (57'), Μπαντιμπαγκά (62') και Διαμαντάκο (75') για ένα δεύτερο τέρμα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Να σημειωθεί πως ο Βαλτνές σημείωσε το πιο γρήγορο χατ-τρικ αλλά όχι το πιο σύντομο, το οποίο ανήκει στον πρώην επιθετικό του Πανιωνίου Γιώργο Δέδε, ο οποίος στις 28/3/65 πέτυχε τρία γκολ σε διάστημα τριών λεπτών (88’, 89’, 90’).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.