Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Σοκ στο 90’ για Ίντερ, νίκη με Λάζαρο η Μπολόνια

Σέριε Α: Σοκ στο 90’ για Ίντερ, νίκη με Λάζαρο η Μπολόνια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/3/2014 18:07
Με δύο γκολ του Μποναβεντούρα (το δεύτερο στο 90’), η φορμαρισμένη Αταλάντα κέρδισε με 2-1 την Ίντερ μέσα στο Μιλάνο, με τους «νερατζούρι» να χάνουν έτσι την ευκαιρία να ξεφύγουν από την Πάρμα! Διέλυσε τη Βερόνα η Σαμπντόρια, με Χριστοδουλόπουλο η Μπολόνια

Η «γκέλα» της Πάρμα κόντρα στη Τζένοα (1-1) πέρασε ανεκμετάλλευτη από την Ίντερ, η οποία ηττήθηκε με 2-1 από την Αταλάντα στο «Τζουσέπε Μεάτσα» και έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει από τους «παρμένσι» στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη των φιλοξενούμενων ήταν ο Τζιακόμο Μποναβεντούρα ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 35’ και παρά την άμεση απάντηση του Ικάρντι στο 36’, ο Ιταλός επιθετικός με δεύτερο προσωπικό γκολ στο 90’, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Μάλιστα αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η Αταλάντα κατάφερε να κερδίσει μέσα στην έδρα της Ίντερ μετά το περσινό 4-3!

Αξίζει να σημειωθεί πως δύο λεπτά πριν το γκολ, η Ίντερ έχασε τεράστια ευκαιρία για να πάρει αυτή τη νίκη, με τον Τζόναθαν να σημαδεύει το δοκάρι, ενώ στη συνέχεια της φάσης, ο Ντελ Γκρόσο μπλόκαρε την προσπάθεια του Ικάρντι.

Με αυτή τη νίκη, η Αταλάντα έφτασε τους 37 βαθμούς και «σκαρφάλωσε» στην 10η θέση, ενώ η Ίντερ έμεινε στην 5η με 47, όσους έχει και η Πάρμα, η οποία όμως έχει και παιχνίδι λιγότερο.

Διασυρμός για τη Βερόνα του Μόρα, με Λάζαρο η Μπολόνια


Σέριε Α: Σοκ στο 90’ για Ίντερ, νίκη με Λάζαρο η Μπολόνια
Συνεχίζει να κατρακυλάει στη βαθμολογία η Βερόνα η οποία γνώρισε βαριά ήττα με 5-0 από την Σαμπντόρια στη Γένοβα, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί, καθώς πέτυχαν πέντε γκολ μέχρι το 58’, διαλύοντας την έτσι ομάδα του Βαγγέλη Μόρα (βασικός) η οποία γνώρισε την 3η συνεχόμενη της ήττα και αγνοεί τη νίκη για έναν μήνα.

Από την άλλη, η Μπολόνια με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο 78’ το οποίο κέρδισε ο ίδιος, κέρδισε με 1-0 την Κάλιαρι και ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού, όχι όμως και η Σασουόλο η οποία ηττήθηκε με 1-0 από την Ουντινέζε, χάρη σε τέρμα του Ντι Νατάλε (26’).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.