Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Έμεινε ζωντανή για τετράδα η Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ: Έμεινε ζωντανή για τετράδα η Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/3/2014 17:34
Παρότι η Τότεναμ βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τη Σαουθάμπτον στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», οι «πετεινοί» κατάφεραν να πετύχουν τη μεγάλη ανατροπή (3-2) και να επιστρέψουν στις νίκες, χάρη σε δύο γκολ του Έρικσεν (31’, 46’) και το μακρινό σουτ του Σίγκουρντσον στο 90+2’ της αναμέτρησης.

Ζωντανή στη μάχη για την τετράδα έμεινε η Τότεναμ η οποία παρότι βρέθηκε να χάνει από το 28’ με 2-0 από τη Σαουθάμπτον στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», καταφερε να φέρει… τούμπα το ματς και να πανυγηρίσει τη νίκη στο φινάλε της αναμέτρησης.

Η Σαουθάμπτον ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και στο 19’ μετά από βολέ του Μπόρουτς (!), ο Ροντρίγκιεθ εκμεταλεύτηκε τη λάθος εκτίμηση του Νόουτον και από κοντά άνοιξε το σκορ για τους «Άγιους».

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα στο 28’ με τον Λαλάνα, ωστόσο η Τότεναμ κατάφερε να απαντήσει άμεσα, με τον Έρικσεν να μειώνει στο 31’ σε 2-1.

Οι «πετεινοί» δημιούργησαν ευκαιρίες για να φτάσουν στην ισοφάριση και τα κατάφεραν στο 46’ με τον Δανό άσο να πετυχαίνει δεύτερο προσωπικό γκολ, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Η Σαουθάμπτον δεν μπήκε το ίδιο δυνατά στο δευτερο ημίχρονο, ωστόσο η Τότεναμ δεν μπορούσε να πετύχει ένα τρίτο γκολ και να πάρει το προβάδισμα.

Το παιχνίδι όδευε στο φινάλε, και όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα έπερναν από ένα βαθμό, ωστόσο το μακρινό σουτ του Σίγκουρντσον στο 90+2’ χάρισε τη νίκη στην Τότεναμ η οποία επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο ήττες στα λονδρέζικα ντέρμπι με Τσέλσι και Άρσεναλ.

Έτσι, η ομάδα του Τιμ Σέργουντ έφτασε τους 56 βαθμούς και πέρασε προσωρινά στην 5η θέση και βρίσκεται στο -6 από την 4η Άρσεναλ, η οποία έχει όμως παιχνίδι λιγότερο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.