Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» (ξανά) ο Μπεργκ

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» (ξανά) ο Μπεργκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/3/2014 21:24
Ο Απόλλωνας με ωραίο γκολ του Άμπροουζ στο 80’ παραλίγο να κάνει τη ζημιά στον Παναθηναϊκό, που προηγούταν από το 33’ με γκολ του Μπεργκ στη Λεωφόρο, ωστόσο ο Σουηδός επιθετικός «χτύπησε» ξανά, καθώς με δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 86’, χάρισε τη νίκη (3-1) στους «πράσινους», με τον Παντελιάδη να διαμορφώνει το τελικό σκορ με αυτογκόλ στις καθυστερήσεις. Πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 15 γκολ ο φορ του τριφυλλιού.

Λίγες ημέρες μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στο Κύπελλο, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις επιτυχίες, καθώς επικράτησε με 3-1 του Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο, έχοντας για ακόμα ένα παιχνίδι πρωταγωνιστή τον Μάρκους Μπεργκ.

Ο Σουηδός επιθετικός άνοιξε το σκορ για τους «πράσινους» στο 33’ , ενώ ο ίδιος έχασε τεράστια ευκαιρία στο 73’ για να «κλειδώσει» τη νίκη, καθώς δεν πλάσαρε σωστά σε τετ-α-τετ με τον Γκόμες.

Έτσι στο 80’ ο Απόλλωνας, ο οποίος είχε ξεκινήσει δυνατά στην αναμέτρηση, έχοντας κάποιες καλές στιγμές για γκολ, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1, με τον Αμπρόουζ να νικάει με «κεραυνό» τον Καπίνο!

Ωστόσο στο 86’ ο Μπεργκ, μετά από ωραία ενέργεια του νεοεισελθέντα Κλοναρίδη, ξαναέδωσε το προβάδισμα στους «πράσινους» οι οποίοι διεύρυναν το προβάδισμα τους στις καθυστερήσεις, με τον Ζέκα να βγάζει την σέντρα και τον Παντελιάδη να στέλνει τη μπάλα στην εστία της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Μάλιστα ο Σουηδός φορ του τριφυλλιού έφτασε τα 15 γκολ στο πρωτάθλημα και πέρασε στην πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ της Σούπερ Λιγκ!

Αυτή ήταν η 4η συνεχόμενη νίκη για τον Παναθηναϊκό ο οποίος έφτασε τους 59 βαθμούς και έπιασε προσωρινά τους ΠΑΟΚ και Ατρόμητο στην 2η θέση, ενώ αντίθετα ο Απόλλωνας έμεινε στους 29, μόλις έναν βαθμό περισσότερο από την 16η θέση που ισοβαθμούν Βέροια και Πλατανιάς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.