Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ασταμάτητες Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι!

Πρέμιερ Λιγκ: Ασταμάτητες Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/3/2014 19:08
Μεγάλες νίκες στη μάχη για το πρωτάθλημα πανηγύρισαν Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, με την πρώτη να κερδίζει με 6-3 την Κάρντιφ στην Ουαλία, ενώ η δεύτερη επικράτησε με 5-0 της Φούλαμ στο «Έτιχαντ»! Χατ-τρικ Σουάρες και Τουρέ

Φαίνεται πως Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι… ζήλεψαν την εξάρα της Τσέλσι κόντρα στην Άρσεναλ, καθώς η πρώτη κέρδισε με το εντυπωσιακό 6-3 στην έδρα της Κάρντιφ, ενώ η Σίτι έκανε… πλάκα στην Φούλαμ, την οποία διέλυσε με 5-0.

Όσον αφορά την πρώτη, οι «κόκκινοι» έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Λουίς Σουάρες που πέτυχε χατ-τρικ, πήραν μια πολύτιμη νίκη στη μάχη για τον τίτλο κόντρα στην Κάρντιφ, πετυχαίνοντας τα 4 από τα 6 γκολ στο δεύτερο μέρος.

Η Κάρντιφ έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς στο πρώτο ημίχρονο, καθώς πήρε δύο φορές το προβάδισμα με τα τέρματα των Ματς (9’) και Κάμπελ (25’), ωστόσο η Λίβερπουλ απάντησε με τους Σουάρες (16’) και Σκτρελ (41’).

Ο δεύτερος στο 54’ με δεύτερο προσωπικό γκολ έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, ενώ Σουάρες (60’) και Στάριτζ (75’) «έγραψαν» το 5-2 και ουσιαστικά «καθάρισαν» τη νίκη για την ομάδα τους…

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 88’ χάρη στο δεύτερο τέρμα του Ματς, όμως στις καθυστερήσεις ο Σουάρες, έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 6-3, με τον ίδιο να φτάνει τα 28 γκολ στο πρωτάθλημα!

Πεντάρα με… υπογραφή Τουρέ η Σίτι


Πρέμιερ Λιγκ: Ασταμάτητες Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι!
Μεγάλη νίκη και για την Μάντσεστερ Σίτι η οποία έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τουρέ που σημείωσε χατ-τρικ, διέλυσε με 5-0 την Φούλαμ, «βυθίζοντας» την ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε κόντρα στη Φούλαμ η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία κέρδισε δύο πέναλτι από ανατροπές του Αμορεμπιέτα (αποβλήθηκε στο 53’) και ο Τουρέ δεν… συγχώρησε από την άσπρη βούλα, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων (26’, 54’) στους «πολίτες».

Ο ίδιος με απίστευτο σουτ στο 65’ πέτυχε χατ-τρικ, ενώ Φερναντίνιο (84’) και Ντεμινέλις (88’) ολοκλήρωσαν τον θρίαμβο για τους γηπεδούχους.

Τα 16 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ έφτασε ο Τουρέ ο οποίος οδήγησε την Σίτι στους 63 βαθμούς και στο -6 από την Τσέλσι, ωστόσο έχει τρία παιχνίδια λιγότερα από την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Δύο βαθμούς περισσότερους (65) έχει η Λίβερπουλ η οποία βρίσκεται στο -4 από την Τσέλσι, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο, με την Άρσεναλ από την άλλη να υποχωρεί στην τέταρτη θέση και στους 62 βαθμούς.

Η μάχη για τον τίτλο:

1. Τσέλσι 69 (31)

2. Λίβερπουλ 65 (30)

3. Μάντσεστερ Σίτι 63 (28)

4. Άρσεναλ 62 (30)

Στην 5η θέση η Έβερτον


Πρέμιερ Λιγκ: Ασταμάτητες Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι!
Στην 5η θέση με 54 βαθμούς πέρασε η Έβερτον η οποία κέρδισε με 3-2 την Σουόνσι στο «Γκούντισον Παρκ» και έκανε ακόμα ένα βήμα για την έξοδο της στην Ευρώπη.

Τα «ζαχαρωτά» πήραν προβάδισμα στο 20’ με πέναλτι του Μπέινς, και παρά την ισοφάριση του Μπόνι στο 33’, πέτυχαν δύο γκολ σε 5 λεπτά στο δεύτερο μέρος με τους Λουκάκου (53’) και Μπάρκλει (58’) μετά από ισάριθμες ασίστ του Μιραλάς.

Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Γουίλιαμς, με τη Σουόνσι να μένει στους 29 βαθμούς και να βρίσκεται μόλις στο -4 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Από την άλλη η Νιούκαστλ με γκολ του Σισέ στο 90+4’ κέρδισε με 1-0 την Κρίσταλ Πάλας και έμεινε ζωντανή στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη, ενώ η Νόριτς κέρδισε με 2-0 την Σάντερλαντ και έκανε μεγάλο βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.