Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στη Λεβάντε μέχρι το 2016 ο Καράμπελας

Στη Λεβάντε μέχρι το 2016 ο Καράμπελας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/3/2014 19:20
Παίκτης της Λεβάντε μέχρι το 2016 θα είναι ο Νίκος Καράμπελας, ο οποίος ανανέωσε σήμερα τη συνεργασία του με την ισπανική ομάδα.

Απόλυτα ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις του Νίκου Καράμπελα είναι οι άνθρωποι της Λεβάντε, οι οποίοι «έδεσαν» τον Έλληνα αμυντικό με νέο συμβόλαιο το οποίο έχει ισχύ μέχρι το 2016.

Μάλιστα η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει συγκεκριμένα πως ο 29χρονος άσος «έχει εξελιχθεί σε ένα από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές την ομάδας του Χοακίν Καπαρός. Η εμπιστοσύνη στον παίκτη αποτυπώνεται στην ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2016».

Ο Καράμπελας αποχώρησε από την ΑΕΚ για λογαριασμό της Λεβάντε το 2012 και έκτοτε έχει σημειώσει 37 συμμετοχές με την ισπανική ομάδα.

Ο ίδιος είχε 9 συμμετοχές στο πρωτάθλημα στην πρώτη του χρονιά, έχοντας πραγματοποιεί κι άλλες 10 εμφανίσεις, οι έξι εκ των οποίων στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ τη φετινή σεζόν έχει εξελιχθεί σε βασικό στέλεχος της ομάδας, μετρώντας ήδη 13 συμμετοχές στην Πριμέρα και 5 στο Κύπελλο.

«Ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Θα συνεχίσουμε έτσι... παλεύοντας, με θυσίες και να το απολαμβάνουμε. Δύο ακόμα χρόνια εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος» δήλωσε στο twitter ο Καράμπελας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.