Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φαν Γκααλ: «Θέλω να αναλάβω μεγάλη ομάδα της Αγγλίας»

Φαν Γκααλ: «Θέλω να αναλάβω μεγάλη ομάδα της Αγγλίας»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/3/2014 14:39
Φωτιά στις φήμες που θέλουν τον Λουίς Φαν Γκαάλ να αναλαμβάνει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι έβαλε ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος δήλωσε πως επιθυμεί να βρεθεί στον πάγκο μιας μεγάλης ομάδας από την Αγγλία μετά το Μουντιάλ, όταν και θα αποχωρήσει από την Εθνική ομάδα της Ολλανδίας.

Έτοιμος να αναλάβει μια μεγάλη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στην «Bild» ο Λουίς Φαν Γκαάλ, ο οποίος θα αποχωρήσει από την Εθνική Ολλανδίας μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας το καλοκαίρι, και όπως δήλωσε, θέλει να καθίσει για πρώτη φορά στην καριέρα του σε πάγκο αγγλικής ομάδας:

«Η φιλοδοξία μου είναι να αναλάβω μια μεγάλη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Δεν έχω βιώσει ποτέ την εμπειρία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Θέλω να κερδίσω τίτλο σε μια τέταρτη χώρα. Αυτός είναι ο στόχος μου. Διαφορετικά θα αποσυρθώ και θα μετακομίσω με τη γυναίκα μου στην Πορτογαλία» δήλωσε ο Φαν Γκαάλ.

Μάλιστα το τελευταίο διάστημα έχουν δημιουργηθεί φήμες που θέλουν τον 62χρονο να αναλαμβάνει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι, αντικαθιστώντας τον Ντέιβιντ Μόγιες, ενώ υπάρχουν και σενάρια που τον συνδέουν με την τεχνική ηγεσία της Τότεναμ.

Ο ίδιος παράλληλα ρωτήθηκε αν είναι ανοικτός στον ενδεχόμενο να αναλάβει ξανά ομάδα της Γερμανίας, με τον ίδιο να απαντάει αρνητικά:

«Μου αρέσει η Μπουντσελίγκα, όμως έχω ήδη κερδίσει το πρωτάθλημα εκεί (σ.σ Μπάγερν 2010) και πλέον επιθυμώ να κερδίσω κάποιο μεγάλο τρόπαιο σε άλλη χώρα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.