Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σοκ με Ντιαμπί στην Άρσεναλ

Σοκ με Ντιαμπί στην Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/3/2013 22:23
Σοκ στην Άρσεναλ, καθώς ο Αμπού Ντιαμπί υπέστη ολική ρήξη συνδέσμων στην προπόνηση και θα μείνει εκτός δράσης για 9 μήνες όπως επιβεβαίωσαν οι «κανονιέρηδες».

Ο 26χρονος Γάλλος διεθνής ο οποίος ταλαιπωρούνταν το τελευταίο διάστημα με τραυματισμούς, υπέστη ολική ρήξη στους συνδέσμους του γόνατου του κατά τη διάρκειας της προπόνησης και αναμένεται να οδηγηθεί στο χειρουργείο, με το ιατρικό επιτελείο των Λονδρέζων να κάνει λόγο ότι θα βρίσκεται εκτός για τους επόμενους 9 μήνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Άρσεναλ:

«Έπειτα από διαβουλεύσεις με το ιατρικό επιτελείο, ο Αμπού Ντιαμπί θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του τραυματισμού στο γόνατο. Υπολογίζεται πως θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους οκτώ με εννέα μήνες. Οι σκέψεις μας και οι ευχές μας είναι μαζί του και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση».

Από την άλλη, ο Άρσεν Βενγκέρ αποκάλυψε πως ο Τζακ Γουίλσιρ θα χρειαστεί ακόμα δύο εβδομάδες ώστε να είναι σε θέση να αγωνιστεί μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο που αποκόμισε στον αγώνα με την Τότεναμ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.