Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κατίδης: «Δεν ξέρω ούτε τα πιστεύω της ομάδας μου»

Κατίδης: «Δεν ξέρω ούτε τα πιστεύω της ομάδας μου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/3/2013 22:08
Στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ απολογήθηκε σήμερα ο Γιώργος Κατίδης ο οποίος τόνισε πως δεν γνωρίζει ούτε από ναζισμό αλλά ούτε τα πιστεύω της ΑΕΚ.

Ο Έλληνας άσος απολογήθηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ εξαιτίας του χαιρετισμού που έκανε στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Βέροια, υποστηρίζοντας πως δεν είναι φασίστας, δεν έχει ακούσει τίποτα για τον ναζισμό, ενώ συμπλήρωσε πως δεν ξέρει τα πιστεύω της ομάδας του.

Δεν είμαι ούτε ναζιστής, ούτε φασίστας» απάντησε στον πρόεδρο της Πειθαρχικής Επιτροπής γιατί έκανε αυτόν τον χαιρετισμό. Στη συνέχεια ρωτήθηκε ένα γνωρίζει για τη μαύρη περίοδο που υπήρξε στο παρελθόν, με τον 20χρονο να απαντάει:

«Όχι δεν έχω ακούσει τίποτα, μόνο για τον Χίτλερ ήξερα και κάποια πράγματα που είχα δει στην τηλεόραση. Στα προηγούμενα ματς υπήρχε ιδιαίτερη κριτική στο πρόσωπό μου.

Νόμιζα ότι αυτός ο χαιρετισμός σημαίνει σεβασμός. Ήταν της στιγμής, δεν το είχα προσχεδιάσει. Νόμιζα ότι σήμαινε σεβασμό σε μένα. Ποιος 20χρονος θέλει να τερματίσει την καριέρα του;

Προσέβαλα την ομάδα και τον λαό της. Γι’ αυτό κι έθεσα τον εαυτό μου εκτός ομάδας ως το τέλος της σεζόν. Δεν ήξερα τι σημαίνει, ήταν αυθόρμητο. Αν ήξερα, δεν θα το έκανα.. Καλά-καλά δεν ήξερα τα πιστεύω της ομάδας μου»
.

Από την άλλη, ο δικηγόρος της ΑΕΚ, κ. Γρηγορίου σε προσπάθεια του να υπερασπίσει την ΠΑΕ, διακόπηκε από τον πρόεδρο: «δεν υπάρχει λόγος να μιλήσετε. Σας κάλυψε ο παίκτης με όσα είπε», αφήνοντας να εννοηθεί πως η ομάδα δεν κινδυνεύει με τιμωρία .

Από την άλλη ο παίκτης κινδυνεύει με αποκλεισμό τουλάχιστον 5 αγωνιστικών.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.