Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Πόλεμος» Ατρόμητου-Βελλή

«Πόλεμος» Ατρόμητου-Βελλή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/3/2014 02:20
Πόλεμος ανάμεσα στην ΠΑΕ Ατρόμητος και τον Σταμάτη Βελλή ξέσπασε μετά τις δηλώσεις του προέδρου του Απόλλωνα Σμύρνης για την διαιτησία στον αγώνα της Βέροιας με τους Περιστεριώτες.

Ο Σταμάτης Βελλής τα έβαλε με τον διαιτητή Μιχάλη Κουκουλάκη, ο οποίος υπέδειξε πέναλτι στο 90’ στην αναμέτρηση της Βέροιας με τον Ατρόμητο (1-1), δηλώσεις που δεν άφησε ασχολίαστη η ΠΑΕ Ατρόμητος.

Συγκεκριμένα, μέσω ανακοίνωσης, οι Περιστεριώτες χαρακτήρισαν τον κ. Βελλή «βαλτό, γραφικό, συκοφάντη και καθοδηγούμενο», με τον ισχυρό άνδρα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» να απαντάει με δική του ανακοίνωση, απευθυνόμενος στους ανθρώπους της… Χαλκηδόνας:

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου:


«Πόλεμος» Ατρόμητου-Βελλή
«Για πρώτη αλλά και τελευταία φορά, αναγκαζόμαστε να ασχοληθούμε με τον κ. Βελλή και όσα υπαινίσσεται σε βάρος της ομάδας μας. Κύριε Βελλή σας δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν μας αφορούν ούτε μας αγγίζουν στο παραμικρό όλες οι συκοφαντίες, ψευτιές,αλητείες εναντίον της ομάδας μας καθώς και κάθε προσπάθεια σπίλωσης της.

Μέχρι τώρα παρακολουθούσαμε με προσοχή αυτή την προσπάθεια σας και προς το παρόν είχαμε πιστέψει ότι οφείλεται στην παντελή έλλειψη γνώσεων για το άθλημα του ποδοσφαίρου, καθώς και την αγωνιώδη προσπάθεια σας να γλιτώσει ο Απόλλων Σμύρνης τον υποβιβασμό στην κατώτερη κατηγορία.

Μετά την τελευταία ανακοίνωση σας, όταν κατρακυλήσατε στο έσχατο σημείο του ‘’βούρκου’’ ,που εσείς ο ίδιος δημιουργήσατε, δεν έχουμε την παραμικρή αμφιβολία ότι εκτός από άσχετος ,γραφικός ,ψεύτης και συκοφάντης,είστε βαλτός και καθοδηγούμενος.

Δεν έχετε κανένα ηθικό και πραγματικό δικαίωμα, κύριε Βελλή να λασπολογείτε σε βάρος μιας ομάδας, της ομάδας μας, που αποτελεί πρότυπο για ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ελλάδα, αλλά και που εσείς ο ίδιος έχετε δηλώσει σε συνεδρίαση του Δ.Σ της Superleague ότι θέλετε να την μιμηθείτε και να αγωνιστείτε στην Ευρώπη.

Δεν είστε άξιος να εκφράζετε οποιοδήποτε υπαινιγμό σχετικά με την αγωνιστική τιμή και υπόληψη αυτής της ομάδας, που μέχρι σήμερα σε 29 αγώνες έχει συγκεντρώσει 59 τίμιους αγωνιστικούς βαθμούς, καθώς και στα άτομα που την απαρτίζουν από τον πρόεδρο της, τους ποδοσφαιριστές της, τον προπονητή μέχρι τον τελευταίο εργαζόμενο και τους φιλάθλους της.

Κύριε Βελλή ποτέ στην ποδοσφαιρική ιστορία μια ομάδα δεν απέφυγε τον υποβιβασμό, στηριζόμενη μόνο στους άλλους, χωρίς αυτή να κάνει μία προσπάθεια. Το παραπάνω ξεχάσατε να συμπεριλάβετε στην χθεσινή σας ανακοίνωση όταν μιλήσατε για όλους τους άλλους, χωρίς να κάνετε αυτοκριτική και να στιγματίσετε την απόδοση της ομάδας σας στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Είναι λοιπόν προτιμότερο να ασχοληθείτε με τα ‘’του οίκου σας’’ και να αφήσετε τους άλλους και ειδικότερα την ομάδα μας.

Τέλος θέλουμε να επισημάνουμε ότι καμία διαφορά δε μας χωρίζει με το ιστορικό σωματείο του Απόλλωνα Σμύρνης, που γνωρίζουμε άλλωστε ότι εκτός της κατοχής της πλειοψηφίας των μετοχών της ΠΑΕ, στην ουσία δεν το εκπροσωπείτε καθώς το πλήθος των φιλάθλων του δε συμμερίζεται τις απόψεις σας και πρόσφατα τις αποδοκίμασε, με αποτέλεσμα να έχετε επιδοθεί σε μια αγωνιώδη προσπάθεια για να τους μεταπείσετε
»

Η ανακοίνωση-απάντηση του Σταμάτη Βελλή:


«Πόλεμος» Ατρόμητου-Βελλή
«Κύριοι της Χαλκηδόνας (ποιου Ατρόμητου;), σας ευχαριστώ για την απάντηση σας και τις υποδείξεις σας. Άλλωστε ο καθένας μας έχει το δικαίωμα να εκφέρει την γνώμη και τις απόψεις του.

Φυσικά και δεν περίμενα να βγαίνατε και να παραδεχόσασταν αυτά που λέτε ότι υπονόησα για σας, στη θέση σας ούτε και εγώ θα το έκανα. Κατανοητή η θέση σας. Επίσης αντιπαρέρχομαι τα «επίθετα» και τους χαρακτηρισμούς σας, όπως είπαμε είναι η άποψη σας για το άτομο μου και είναι δικαίωμά σας να την εκφέρετε. Tα γραπτά του καθενός χαρακτηρίζουν και τον ίδιο.

Εγώ απλά σας επαναλαμβάνω ότι εμμένω στις θέσεις και απόψεις μου γιατί με τα λόγια σας δεν μπορείτε να διαγράψετε την αγωνιστική σας εικόνα και συμπεριφορά σε επιλεγμένους και συγκεκριμένους αγώνες σας κύριοι, όσα και να γράψετε. Όσο για τις γενικότερες απόψεις μου και ισχυρισμούς μου, επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά ακόμα μια φορά και με τα σημερινά αποτελέσματα. Σίγουρα βέβαια και αυτά είναι απολύτως φυσιολογικά για εσάς. Προς Θεού τώρα… Ομορφιά του ποδοσφαίρου, έβρεξε γκολ άλλωστε, 13 γκολ σε 2 αγώνες!

Σας ξέφυγε όμως μία πρόταση και έπεσαν άθελα σας οι μάσκες σας. Αναφέρομαι στο «είστε βαλτός και καθοδηγούμενος». Εδώ γελάνε και τα τσιμέντα βέβαια. Πείτε μας ποιός άραγε σας υπαγόρεψε αυτή την δήλωση; Δεν έχετε καν το θάρρος να γράφετε από μόνοι σας;

Τέλος, επειδή αποπειράστε να μου κάνετε και μαθήματα ποδοσφαίρου να σας θυμίσω πως στην Α’ Εθνική δεν βρεθήκατε μέσα από τους αγώνες στα γήπεδα αλλά με εξαγορά/συγχώνευση/απορρόφηση (όπως θέλετε πείτε το) ΑΦΜ άλλης ομάδας. Ο Ατρόμητος κύριοι είναι στην Γ’ Εθνική από το 2005 και εκεί παρέμεινε, έτοιμος μάλιστα για την πτώση του στην Δ’ Εθνική. Κάπου τον ξεχάσατε και αυτόν και την Ιστορία του.

Με τον τρόπο σας κύριοι της Χαλκηδόνας ο Απόλλωνας θα μπορούσε να είχε επιστρέψει άμεσα στην πρώτη κατηγορία και μάλιστα εξοικονομώντας αρκετά εκατομμύρια Ευρώ. Αλλά προτίμησε να ξαναγυρίσει μόνο μέσα από τα γήπεδα μετά από 13 χρόνια απουσίας. Γιατί άραγε; Περιττό να σας το εξηγήσουμε, που να καταλάβετε εσείς όμως τέτοιες αρχές και αξίες; Καλή ξεκούραση στους αιφνιδίως και επιλεκτικώς κουρασμένους παίκτες σας και καλή... Ευρώπη!
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Τελευταίες ειδήσεις

Μπέος: «Έγινε πρόταση για 15.000 φιλάθλους στον τελικό, θέλει περισσότερους ο Αλαφούζος»
Μπέος: «Έγινε πρόταση για 15.000 φιλάθλους στον τελικό, θέλει περισσότερους ο Αλαφούζος»
36 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ
Μπακογιάννης για Διπλή Ανάπλαση: «Ο Δήμαρχος παρέλαβε στρωμένο έργο αλλά δεν μπορεί να το προχωρήσει με ψέματα»
Μπακογιάννης για Διπλή Ανάπλαση: «Ο Δήμαρχος παρέλαβε στρωμένο έργο αλλά δεν μπορεί να το προχωρήσει με ψέματα»
36 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Το ελέγχει ο Μαρινάκης»
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Το ελέγχει ο Μαρινάκης»
17/03/2014 00:56
Σαμπιονά: Νίκες για Παρί και Μονακό
Σαμπιονά: Νίκες για Παρί και Μονακό
17/03/2014 00:46
Σέριε Α: Νίκη στο 89’ για Γιουβέντους, άνετα η Φιορεντίνα  (video)
Σέριε Α: Νίκη στο 89’ για Γιουβέντους, άνετα η Φιορεντίνα (video)
16/03/2014 23:59
Τζαβέλλας: «Είμαστε χαρούμενοι που δεν θα ξανάρθουμε εδώ»
Τζαβέλλας: «Είμαστε χαρούμενοι που δεν θα ξανάρθουμε εδώ»
16/03/2014 23:31
Πρέμιερ Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι με γκολάρα η Άρσεναλ
Πρέμιερ Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι με γκολάρα η Άρσεναλ
16/03/2014 23:21
Πριμέρα Ντιβιζιόν: Εφτάρα  για Μπαρτσελόνα πριν το «κλάσικο», ξέσπασε η Σεβίλλη
Πριμέρα Ντιβιζιόν: Εφτάρα για Μπαρτσελόνα πριν το «κλάσικο», ξέσπασε η Σεβίλλη
16/03/2014 23:10
Σούπερ Λιγκ: Μοιρασιά στο ντέρμπι-παρωδία
Σούπερ Λιγκ: Μοιρασιά στο ντέρμπι-παρωδία
16/03/2014 22:51
Σούπερ Λιγκ: Έριξε εφτάρα στην Καλλονή ο Πλατανιάς!
Σούπερ Λιγκ: Έριξε εφτάρα στην Καλλονή ο Πλατανιάς!
16/03/2014 19:16
Σέριε Α: «Άλωσε» το «Σαν Σίρο» και βλέπει Ευρώπη η Πάρμα
Σέριε Α: «Άλωσε» το «Σαν Σίρο» και βλέπει Ευρώπη η Πάρμα
16/03/2014 18:48
Πρέμιερ Λιγκ: Η Λίβερπουλ έδειξε τον δρόμο στον Ολυμπιακό!
Πρέμιερ Λιγκ: Η Λίβερπουλ έδειξε τον δρόμο στον Ολυμπιακό!
16/03/2014 17:26
Περισσότερες ειδήσεις