Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Νίκη στο 89’ για Γιουβέντους, άνετα η Φιορεντίνα  (video)

Σέριε Α: Νίκη στο 89’ για Γιουβέντους, άνετα η Φιορεντίνα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/3/2014 23:59
Με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πίρλο στο 89’, η Γιουβέντους κέρδισε με 1-0 την Τζένοα στη Γένοβα, έμεινε αήττητη για 19ο σερί παιχνίδι στην Ιταλία και πλέον μπορεί να σκέφτεται τον επαναληπτικό με τη Φιορεντίνα η οποία κέρδισε εύκολα με 3-1 την Κίεβο.

Λίγες ημέρες πριν το επαναληπτικό των «16» του Γιουρόπα Λιγκ με τη Φιορεντίνα, η Γιουβέντους κέρδισε με 1-0 την Τζένοα στη Γένοβα χάρη στον Αντρέα Πίρλο.

Ο Ιταλός χαφ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 89ο λεπτό, χάρισε τη νίκη στη «Γηραιά Κυρία» απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Φετφατζίδη (δεν αγωνίστηκε).

Καλή εμφάνιση από τη Τζένοα η οποία είχε την υπεροχή, δημιούργησε καλές στιγμές ενώ έχασε πέναλτι για να ανοίξει το σκορ στο 72’, με τον Μπουφόν να αποκρούει την εκτέλεση του Καλαιό.

Από την άλλη, η Γιουβέντους πέτυχε γκολ με τον Οσβάλντο στο πρώτο μέρος, ωστόσο ο διαιτητής το ακύρωσε λανθασμένα ως οφσάιντ.

Παρόλα αυτά ο Πίρλο έδωσε τη λύση στο φινάλε, καθώς με μαεστρική εκτέλεση φάουλ από τα 25 μέτρα, χάρισε τη νίκη στη Γιουβέντους η οποία ξέφυγε με +17 από τη δεύτερη Ρόμα, που έχει όμως δύο παιχνίδια λιγότερα.



Επέστρεψε στις νίκες η Φιορεντίνα


Σέριε Α: Νίκη στο 89’ για Γιουβέντους, άνετα η Φιορεντίνα  (video)
Από την άλλη, μετά από τέσσερις αγωνιστικές, η Φιορεντίνα επέστρεψε στις νίκες, καθώς κέρδισε με 3-1 την Κίεβο στο «Αρτέμιο Φράνκι» εκεί όπου θα υποδεχθεί και την Γιουβέντους την Πέμπτη με στόχο την πρόκριση στους «8» του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «βιόλα» πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Γκουαρδάδο (11’) και Μάτρι (39’), με τον Παλόσι να μειώνει στο 62’ δίνοντας ελπίδες για ένα καλό αποτέλεσμα στους φιλοξενούμενους.

Ο Πιζάρο έχασε πέναλτι στο 81’ και παράλληλα την ευκαιρία να «κλειδώσει» τη νίκη για τους γηπεδούχους, ωστόσο στο 89’ ο Γκόμεζ πέτυχε το 3ο γκολ της Φιορεντίνα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1, σκορ που φέρνει την ομάδα του Μοντέλα στην 4η θέση με 48 βαθμούς και την Κίεβο μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.