Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: «Άλωσε» το «Σαν Σίρο» και βλέπει Ευρώπη η Πάρμα

Σέριε Α: «Άλωσε» το «Σαν Σίρο» και βλέπει Ευρώπη η Πάρμα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/3/2014 18:48
Μεγάλη νίκη με 4-2 στην έδρα της Μίλαν πήρε η Πάρμα η οποία «σκαρφάλωσε» στην 5η θέση και βλέπει Ευρώπη, την ώρα που οι «ροσονέρι» βρίσκονται πλέον στο -11 από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Η Πάρμα υποχρέωσε την Μίλαν σε τέταρτη συνεχόμενη ήττα, καθώς οι «παρμέντσι» εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Αμπιάτι στο 6’ και πήραν μεγάλη νίκη με 4-2 στο «Σαν Σίρο».

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τα τέρματα του Κασάνο (9’ πεν, 51’), ωστόσο η Μίλαν κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με τους Ραμί (56’) και Μπαλοτέλι (76’ πεν.).

Ωστόσο η Πάρμα δεν πτοήθηκε και ξαναπήρε το προβάδισμα με τον Αμάουρι (78’), ενώ στο 90+5’ Μπιαμπιάνι έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2!

Έτσι, η Πάρμα έμεινε αήττητη για 16ο σερί παιχνίδι «σκαρφάλωσε» στην 5η θέση και έκανε τεράστιο βήμα για την επιστροφή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (έχει να δώσει ακόμα ένα παιχνίδι).

Αντίθετα η Μίλαν υποχώρησε στην 12η θέση με 35 βαθμούς και όπως όλα δείχνουν, δεν θα αγωνίζεται στην Ευρώπη τη νέα σεζόν…

Στα άλλα παιχνίδια, ο Χριστοδουλόπουλος σημείωσε γκολ με πέναλτι στην ήττα (2-1) της Μπολόνια από τη Λιβόρνο, την ώρα που η Σασουόλο κέρδισε με 3-1 την Κατάνια στο ντέρμπι της ουράς και έμεινε ζωντανή στη μάχη για τη σωτηρία.

Από την άλλη, η Λάτσιο κέρδισε με 2-0 στην έδρα της Κατάνια και «σκαρφάλωσε» στην 7η θέση, ενώ η Αταλάντα κέρδισε με 3-0 τη Σαμπντόρια και ανέβηκε στην 9η θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.